Elin Bergius när hon var med i norska "Paradise hotel". Foto: Tv3/Rune BenediktsonElin Bergius när hon var med i norska "Paradise hotel". Foto: Tv3/Rune Benediktson
Elin Bergius när hon var med i norska "Paradise hotel". Foto: Tv3/Rune Benediktson
Elin Bergius, 22, tillsammans med sin nyfödda dotter. Foto: Elins InstagramElin Bergius, 22, tillsammans med sin nyfödda dotter. Foto: Elins Instagram
Elin Bergius, 22, tillsammans med sin nyfödda dotter.  Foto: Elins Instagram

"Paradise hotel"-paret har blivit föräldrar

Publicerad

"Paradise hotel"-paret Elin Bergius, 22, och Christian Fredrik Trælnes, 21, har blivit föräldrar.

Det nya tillskottet i familjen är en liten flicka som ska heta Juni Nicole.

– Det känns helt fantastiskt. Men det tar lite tid att landa och komma in i allting, säger Elin.

Elin Bergius är från början från Sverige, men flyttade till Norge för fyra år sedan. För två år sedan var hon med i den norska upplagan av skandalsåpan "Paradise hotel" och där blev hon kär i den norska deltagaren Christian Fredrik Trælnes, 21.

I augusti förra året stod det klart att de väntade barn. Elin Bergius har skrivit utförligt om graviditeten på sin blogg.

Hon berättade för någon dag sedan att vattnet hade gått och att hon och pojkvännen var tvungna att åka in till sjukhuset.

 

LÄS MER: Elin Bergius gör succé i norska PH

 

Och nu står det alltså klart att de har blivit föräldrar till en liten flicka som ska hete Juni Nicole.

"Jag är en sliten men väldigt lycklig mamma till våran lilla Juni Nicole. Det var en lång dag och natt innan hon valde att titta ut", skriver Elin Bergius på sin blogg.

 

 

 

 

 

 

Hon berättar vidare att förlossningen var ganska jobbig och att den drog ut på tiden – men till slut kom den lilla flickan ut.

Och lyckan var total.

 

LÄS MER; Paow om sin oväntade fobi

 

"En helt perfekt liten skapelse med sin mammas näsa och mun. Och den lyckan när vi såg att hon fått lika långa fransar/vipper som sin pappa. Hon har även sin pappas händer. Det ska bli spännande och se hur hon utvecklas och vi ser så massa framemot att lära känna vår bebis!", skriver Elin på bloggen.

När Expressen ringer upp Elin Bergius berättar hon att hon fortfarande behöver tid att smälta att de har fått en liten dotter.

– Det är en helt fantastisk känsla. Men det tar lite tid att landa också, säger hon.

 

 

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag