Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paradise hotel”-Jasse: Det gör killar fel i sängen

”Paradise hotel”-Jasse: Det gör killar fel i sängen
”Paradise hotel”-profilen Jasmine Gustafsson är trött på killar som inte kan tillfredsställa henne i sängen.Foto: Youtube.
I Martin Björks Youtube-serie ”Intimt med Björken” avslöjar realityprofilen vad killar gör för fel mellan lakanenFoto: Youtube.

”Paradise hotel”-profilen Jasmine Gustafsson är trött på killar som inte kan tillfredsställa henne i sängen.

I Martin Björks Youtube-serie ”Intimt med Björken” avslöjar realityprofilen vad killar gör för fel mellan lakanen – och kommer med sina bästa sextips.

– Ni har tittat för mycket på porr typ, och tror att allting ska vara som en porrfilm, säger Jasmine Gustafsson i intervjun.

”Paradise hotel”-profilen Jasmine ”Jasse” Gustafsson trivs med singellivet, och dejtar helst flera killar samtidigt.

I Martin Björks Youtube-serie ”Intimt med Björken” berättar hon om sitt nya system för att inte fastna vid de hon träffar.

– Jag har gjort ett nytt system att dejta tre killar samtidigt, så får man inte känslor för någon av dem, säger hon och fortsätter:

– Det är definitivt mer än tre stycken. Jag är så jävla grisig.

Jasmine Gustafsson: ”För mycket porr”

Martin Björk undrar vad Gustafsson tycker är det största felet män gör i sängen – och ”Paradise hotel”-kändisen har ett snabbt svar på den frågan.

– När män inte vet vad de håller på med när de ska slicka eller pilla. Det är jättehemskt när de är för aggressiva eller hårdhänta och inte har någon fingertoppskänsla. Det är en känslig fin liten sak där nere som man ska vara snäll mot, säger hon och skrattar.

– Varför tror du att vi killar har en benägenhet att bli lite för slarviga, undrar Martin Björk.

– Ni har tittat för mycket på porr typ, och tror att allting ska vara som en porrfilm. Mycket porr är ju ganska hårt, säger Jasmine Gustafsson.

”Paradise hotel”-profilens tips

Samtidigt säger hon att hon kan förstå om killar har dåligt självförtroende – för är det inte bra säger hon ifrån.

– För är det inte bra, då kommer jag be dig komma upp direkt. Jasses fittslickarskola – blir du uppdragen är det kört. Den tjejen kommer inte höra av sig efteråt, säger hon, och får Martin Björk att rodna.

– Jag blir helt generad när du pratar så här grovt. Vad är ditt bästa tips då, undrar programledaren.

– Mitt bästa tips är.. Alla har ju hört talas om den här Satisfyern, som suger tag i klitoris, så jag har börjat säga till killar ”sug för fan”.

https://www.youtube.com/watch?v=I3ZqgWN--io&feature=youtu.be

Expressen har sökt Jasmine Gustafsson för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.