Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paradise Hotel” får ny programledare nästa säsong

Q&A: Paow opererade sig för 275.000
Rebecca Stella har varit programledare i tre säsonger.Foto: Foto: Viafree/ Patricia Recourt / Foto: Viafree/ Patricia Recourt
Nu går hon vidare till nya äventyr.Foto: Foto: Patricia Recourt/Viafree
På Instagram skriver hon själv om beslutet.Foto: PATRICIA RECOURT / VIAPLAY

På grund av coronapandemin tvingas Rebecca Stella sluta som programledare för ”Paradise hotel” efter flera säsonger.
Vem som tar över efter profilen är ännu inte klart.
”Allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat”, skriver Rebecca Stella på Instagram.

– Vi tycker att Rebecca Stella är en fantastisk programledare men tyvärr kan hon inte vara med på inspelningen av kommande säsong av Paradise Hotel på grund av rådande omständigheter, säger säger Susanne Nylén, presschef Nent. 

Vidare förklarar hon att produktionen måste, med hänsyn av corona, vara extremt försiktiga. 

– Med respekt för Rebecca Stellas familjesituation har vi kommit överens om att det inte var optimalt för alla inblandade denna säsong eftersom alla i produktionen och familjemedlemmar, stora som små, måste bo och hålla sig på samma område under hela perioden. 

Tvingas sluta på grund av corona 

På Instagram skriver den före detta programledaren att beskedet att hoppa av ”Paradise hotel” varit svårt. 

”Allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat. Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj.”

Vill spela in i höst

I nuläget är det osäkert vem som kommer ta över som programledare efter Rebecca Stella. Susanne Nylén vet inte heller när säsongen kommer att kunna spelas in i Mexiko. 

– Vår ambition är att kunna genomföra inspelningen i Mexiko senare i höst och ber att få återkomma i programledarfrågan, säger hon. 

https://www.instagram.com/p/CFw_V8wBJpo/?utm_source=ig_web_copy_link
Rebecca Stella berättar om snusket från okända män .

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.