Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paradise hotel”-deltagaren fick felaktigt besked om klamydia

– En trippeldos av antibiotika på tre veckor, säger Johnson.
Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY
Toby Johnson med sina lagkamrater i ”Paradise hotel”.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Toby Johnson testade sig kort inpå sin medverkan i ”Paradise hotel” för könssjukdomar – men fick sedan en felaktig behandling.

Deltagaren fick veta att han hade klamydia och behandlades därefter, men egentligen hade han gonorré.

– Jag tog en dubbeldos av klamydia i onödan, säger Johnson.

20-åriga Tobias ”Toby Johnson” Häggström är en av deltagarna i årets ”Paradise hotel”. Nyligen gästade han radioprogrammet ”Powermorgon” och pratade om sin medverkan i programmet. 

I ”Paradise hotel” hettar det oftast till mellan deltagarna och radioprogrammets programledare ställer frågor om hur det är när man ska vara med i programmet – måste man testa sig för olika könssjukdomar?

Då berättar Johnson om misstaget som hände honom veckor innan han skulle åka till Mexiko. 

– Jag tog en dubbeldos av klamydia i onödan, säger Johnson.

 

Trippeldos av antibiotika på tre veckor

Deltagarna testar sig för könsjukdomar innan de ska spela in programmet och då visade provresultatet att Tobias Johnson hade klamydia. Det gjorde att han fick genomgå en antibiotikakur – men det visade sig att han fått fel behandling.

Efter dosen av antibiotika gjorde Johnson ett återbesök för att se om klamydian var borta. Då berättade de att han aldrig haft klamydia, men att hans prov däremot visat att han har gonorré.

– Och sen fick jag en dos för gonorré. Så det var en trippeldos av antibiotika på tre veckor, säger Toby Johnson.

”Powermorgon” är ”Power Hit Radios” program på ”I LIKE RADIO”. ”Paradise Hotel” sänds måndag till onsdag på Viaplay, Viafree och TV3. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.