Pappans tårar efter influencerns beslut

Här gråter Antonija Mandirs pappa
Antonija Mandir hämtar sin nya bil och bjuder sin pappa Karlo Mandir på en åktur.
Foto: TV3/Viaplay
”Jag såg hur 20 kilo lättnad bara lyfte från hans axlar. Det är så fint, det går inte att beskriva. Det gör mig jätteglad”, säger Antonija Mandir.
Foto: TV3/Viaplay

Antonija Mandir är en av Sveriges största influencers och i ”Svenska powerkvinnor” har tittarna fått följa hennes karriär på nära håll.

I säsongsavslutningen väljer Mandir att tacka sin pappa som hela tiden funnits där som stöd – på ett sätt som får honom brista i gråt.

25-åriga influencern och youtubern Antonija Mandir har runt 350 000 följare vardera på följare på Instagram Youtube och har i höst setts i ”Svenska powerkvinnor”.

I säsongsavslutningen följer tittarna med när hon hämtar sin nya bil – en Porsche.

– Det här är för sjukt. Jag måste bete mig, jag kan inte skrika hur mycket som helst, säger hon när hon sätter sig i bilen inne på bilaffären.

Mandir tar sedan lyxbilen på en premiärtur för att överraska sin pappa Karlo Mandir på sitt jobb.

– Jag delar ju mina framgångar tillsammans med min familj och det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag tycker det är superviktigt att inte glömma var man kommer ifrån och vilka som har varit med ens längs vägen, säger hon i programmet.

Hon överraskar sedan sin pappa med en nyhet.
Foto: TV3/Viaplay

Kämpade med ekonomin

Influencern berättar hur hennes föräldrar fick kämpa med ekonomin när hon själv var barn.

– I min uppväxt så hade vi nog mindre pengar än vad mamma och pappa visade och sa. Vi fick våra inlines, vi fick vår dator, men jag tror mamma och pappa gick på knäna för det. Bara att jag och min lillebror inte hade någon aning. 

Efter att ha hämtat upp sin pappa sätter de sig på en gräsmatta och anordnar en picknick – och väl där har Antonija Mandir ännu en överraskning till sin pappa:

– Både du och mamma har kämpat väldigt mycket och att det var svårt med ekonomin i början och så där. Det var ju för alla. Och jag vill berätta att jag kommer betala av dina lån.

En känslosam stund mellan far och dotter.
Foto: TV3/Viaplay

”Det gör mig jätteglad”

Pappa Karlo Mandir blir mållös och kramar om sin dotter med tårar i ögonen

– Det är min lyckodag faktiskt, underbart, säger han när han väl har samlat sig.

Antonija Mandir tycks också vara mer än glad över beslutet att hjälpa sin pappa.

– Jag såg hur 20 kilo lättnad bara lyfte från hans axlar. Det är så fint, det går inte att beskriva.   Det gör mig jätteglad. 

Antonija Mandir om sin uppväxt: ”Skulle alltid gå över gränsen”:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.