Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paows” undran efter Lance Hedmans frieri till flickvännen

Paow berättar om sin syn på Lance Hedman Graafs nya förlovning.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Lance Hedman Graaf var tidigare tillsammans med Paow.Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN
”Lance är ju väldigt intensiv som person. Han sa att han älskade mig efter en vecka liksom men sen vet jag inte hur det är nu”, säger hon till Hänt.

Lance Hedman Graaf, 19, förlovade sig nyligen med nya flickvännen Emilia Lantz, 29.

Men exet och realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson undrar hur pass seriösa bröllopsplanerna är.

– Lance är ju väldigt intensiv som person. Han sa att han älskade mig efter en vecka liksom men sen vet jag inte hur det är nu, säger hon till sajten Hänt.

Magdalena Graaf och Magnus Hedmans son Lancelot ”Lance” Hedman Graaf var tidigare tillsammans med realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson, men för två år sedan valde de båda att gå skilda vägar.

I dag har dock exparet gått vidare och båda två befinner sig i nya relationer. Paulina Danielsson, 27, är tillsammans med ”Paradise hotel”-profilen Mattias Helén, 19, och Lance Hedman Graaf har ett förhållande med modellen Emilia Lantz.

I våras avslöjade dessutom Lance Hedman Graaf att han och flickvännen hade förlovat sig. Detta bara månader efter att han gått ut offentligt med deras relation.

 

”Tänker ju inte på honom på det sättet”

För Hänt berättar Paow om hur hon sedan länge gått vidare och snarare är glad för expojkvännens skull.

– Det är väl kul för honom. Jag tänker ju inte på honom på det sättet alls. Hade det varit direkt efter så kanske jag hade jag reagerat annorlunda, säger hon.

Hon berättar att de inte längre hörs eller träffas. Samtidigt ställer hon sig undrande till hur pass seriös Lance Hedman Graaf är.

– Lance är ju väldigt intensiv som person. Han sa att han älskade mig efter en vecka liksom men sen vet jag inte hur det är nu, säger hon till Hänt.

Till Expressen skriver hon i ett meddelande:

”Jag vet ju inte hur han är nu. För han var ju 17 när vi var tillsammans. Men med tanke på att han friade till nån efter 3 månader så kanske han har samma beteende som när vi träffades. Men han har väldigt mycket kärlek i sitt hjärta och lite mamma issues. Så han vill väl bara bli älskad. Så det passar honom perfekt tror jag. Men som sagt. Jag känner inte han längre”.

Expressen har sökt Lance Hedman Graaf.

 

https://www.instagram.com/p/B-IBINgJQfB/
Därför är Bella inte med i ”Exen berättar allt” – relationen med Arvid i dag

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.