Paulina "Paow" Danielsson. Foto: Paows Instagram.Paulina "Paow" Danielsson. Foto: Paows Instagram.
Paulina "Paow" Danielsson. Foto: Paows Instagram.
Det nyblivna paret Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf. Foto: Paows Instagram.Det nyblivna paret Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf. Foto: Paows Instagram.
Det nyblivna paret Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf.  Foto: Paows Instagram.

Paows nya kärleksbesked

Publicerad

Kärleksparet Paow och Lance Hedman Graaf är på semester i Thailand. 

Nu avslöjar paret sina framtidsplaner, uppger Hänt. 

– Det känns så rätt, säger Paow. 

Det nyblivna paret Paulina "Paow" Danielsson och Lance Hedman Graaf är på semester i Thailand tillsammans. De bestämde sig för att åka på semester inte långt efter att paret gick ut offentligt med sin relation. 

– Det känns så rätt, inte alls konstigt att åka i väg med honom en längre tid, berättar Paow för Hänt. 

Inte nog med det, nu tar kärleksparet ytterligare ett steg i sin relation. Efter resan till Thailand planerar paret att flytta utomlands ihop. 

Tidigare har Expressen rapporterat att Lance moster, Hannah Graaf flyttar till Marbella i Spanien. Men nu står det klart att även Lance packar väskorna och flickvännen Paow – flyttar med stor sannolikhet med. 

När flyttlasten går är dock inte bestämt. 

 

LÄS MER: Vännens känslotunga hyllning till Wolff 

 

Paow och Lance flyttar ihop i Spanien 

https://www.instagram.com/p/BcPd5AgFkDJ/?taken-by=kattpaow

– Jag tänkte vara där en längre period på grund av mycket jobb. Det ser ut att bli efter sommaren och om Paulina står ut med mig så hänger hon med, säger Lance. 

Vad Lance ska jobba med i Spanien håller han dock hemligt, men planen är att bo där i minst 4 månader. 

– Om Paulina åker med så kommer vi att bo tillsammans, men om inte så kommer jag köpa något eget eftersom jag äntligen blir 18 efter sommaren och får då göra såna vuxna saker, säger Lance.

 

LÄS MER: Malmros träder fram – förnekar våldtäkt

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag