Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paows heta känslor för ”Paradise hotel”-hunken

Paows ord om romansryktet med Toby
Tobias Häggström – även kallad Toby Johnson.Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY
Mattias Helén.Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY
Paulina "Paow" Danielsson har varit med i ”Paradise hotel” flera tidigare säsonger.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

”Paradise hotel”-veteranen Paow har en nära relation med killarna i den pågående säsongen.

Paow dejtar Mattias Helén – men erkänner också att hon har ett gott öga till Toby Johnson.

– Skiter det sig med Mattias så kanske jag får ta Toby i stället, säger Paow.

Tidigare ”Paradise hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 26, har en nära relation med flera av killarna i den pågående säsongen av TV3:s realityserie.

För Expressen berättar Paow att hon dejtar Mattias Helén, 19 – men att de än så länge har en helt kravlös relation utan etikett.

– Det är mer än vänskap. Men vi har inte tagit det snacket själva, så jag vet inte riktigt. Han är lättsam, väldigt enkel att ha med att göra. Jag gillar inte komplicerade människor. Och vi har svinkul ihop, säger hon.

Paow hade tidigare ett uppmärksammat förhållande med sju år yngre Lance Hedman Graaf, 19, och har med sig erfarenheten in i nya relationer.

– Mattias är lite yngre än mig, och jag har ju varit tillsammans med en ung kille tidigare. Det gick inte så bra. Nu är det bara kul att ha någon att umgås med som jag tycker om. Ingen av oss är svartsjuka heller, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker ju om honom. Men helt ärligt så får vi ju se var det leder.

”Vi har svinkul ihop”, säger Paow om relationen med Mattias Helén.

Paows relation med Toby: ”Hittade varandra”

Samtidigt umgås Paow mycket med en annan av årets deltagare – muskelhunken Toby Johnson, 20, och det spekuleras en hel del om deras relation.

 – Många tror att jag och Toby håller på, det är den vanligaste frågan jag får, säger Paow.

– Skiter det sig med Mattias så får jag kanske satsa på Toby i stället.

Paow berättar att hon och Toby har haft koll på varandra i ett års tid, då de träffades via gemensamma vännen Marcus ”Mcuze” Johansson, 25. Tidigare i år åkte Paow och Toby till Malta tillsammans.

– Där hittade vi varandra. Jag och Toby är jättebra vänner, säger hon.

https://www.instagram.com/p/B9UDosKHcmh/https://www.instagram.com/p/B8uXqtSnmXd/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.