Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paows hätska bråk med Jasse – berättar om upptäckten

Paulina Danielsson.Foto: VIAFREE
Paulina Danielsson och Jasmine Gustafsson.Foto: Instagram / Privat
Jasmine Gustafsson.Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN

Tv-profilerna har känt varandra sedan det var små – men är i dag rejält ovänner. 

Nu avslöjar Paulina ”Paow” Danielsson varför hon och Jasmine Gustafsson blev osams.

”Lojalitet finns inte i denna värld folket”, skriver Danielsson på Instagram. 

Paulina ”Paow” Danielsson, 26, och Jasmine Gustafsson, 26, är både välkända profiler från realityserierna ”Paradise Hotel” och ”Ex on the beach”. 

Innan programmen var de nära vänner men de senaste åren har det varit rejält ovänner. De har bråkat både i tv-programmen och på sina sociala medier och nu kastar profilerna återigen kängor mot varandra. 

Det var när Jasmine Gustafsson gästade podcasten ”Sweet but psycho” som hon fick frågan vilken influencer hon helst skulle avskeda – varpå hon svarade Paulina Danielsson. 

– Paow. Jag tycker bara att hela den här atmosfären och vissa saker hon marknadsför ibland är fel. That's it. Vi är inte vänner i dag, jag har inget emot henne personligen men jag tycker bara hon borde svira om och vakna till lite, säger hon i podcasten. 

Berättar om anledningen till bråket

Detta har nu fått Paulina Danielsson att rasa och på sin Instagramstory. 

”Hörde på en podd att Jasmine Gustafsson ville avskeda mig som influencer? Men har hon glömt bort att det var jag som hjälpte henne in i denna världen för att hon tjatade satan? Lojalitet finns inte i den här världen folket. ”, skriver hon. 

Hon skriver vidare att hon och Jasmine Gustafsson känt varandra sedan det var små. 

”Vi hade kontakt typ varje dag från när vi var 16-23. Innan hon blev tillsammans med en kille jag legat med innan och dumpade mig som vän för att det var jobbigt”, skriver Danielsson. 

Paulina ”Paow” Danielsson berättar om kända flingen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.