Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paows ekonomiska miss kostade 270 000 kronor: ”Ingen försäkring”

Paulina Danielsson har synts i tidigare säsonger.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Nu är hon aktuell igen.Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY

Paulina ”Paow” Danielsson är en rutinerad ”Paradise Hotel”-deltagare.

Nu berättar hon om varför hon ställer upp i programmet igen, det dagliga hatet på sociala medier och hur hon brände 400 000 kronor på en resa.

– Why not, jag får en betald semester, säger hon om att ställa upp igen.

Paulina ”Paow” Danielsson är återigen aktuell i höstens ”Paradise Hotel”. Och hon är minst sagt en erfaren spelare, som första gången var med i programmet redan år 2013. Sedan dess har hon dykt upp titt som tätt i programmet.

Men även om inspelningarna i Mexiko bjuder på härliga fester och betald semester så har Paulina mått dåligt till och från genom åren. Hon berättar bland annat att 2015 och 2017 var jobbiga år.

– 2017 var jag tillsammans med Lance, och man kunde läsa om det i varenda tidning. Men jag fick aldrig chans att komma över honom.

”Brände 400 000 kronor på tre månader”

Paulina berättar även om hennes miss när hon reste i USA, där hon akut behövde operera bort blindtarmen. Och utan försäkring blev operationen dyr.

– Jag hade ingen försäkring, så utan det opererade jag bort min blindtarm. Jag tror det kostade 270 000 kronor.

Utöver operationen brände Paulina alltså ytterligare 130 000 kronor på resan, som sammanlagt landade på 400 000 kronor.

”Folk är så jävla elaka mot mig”

Som aktuell i ”Paradise Hotel” igen menar hon att folk och tittare reagerat olika på sociala medier.

– Alltså folk stör sig ju på mig, och det är väl för att jag inte är så PK kanske. Folk är faktiskt så jävla elaka mot mig, men jag bryr mig inte.

– Folk säger att jag är ful och kritiserar varför jag ska vara med igen exempelvis. Folk är så elaka på sociala medier, men jag tänker att de har det sämre än mig, avslutar hon.

Josies nakenbilder på Onlyfans – tjänar tusentals

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.