Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paows bilder på skönhets- ingreppet – vädjar om hjälp

Paow om Paradise falska sida
Paulina ”Paow” Danielsson har åkt till Turkiet för att göra en näsoperation. Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Nu har tv-profilens nästa svullnat upp helt och hon vädjar om hjälp på Instagram. Foto: Instagram
”Det gör så fruktansvärt ont, det svider, kliar rinner och stramar i hela ansiktet och svullnaden blir bara värre och värre”, skriver hon på sin blogg. Foto: Instagram

Paulina ”Paow” Danielsson har åkt till Turkiet för att göra en näsoperation. 

Nu har tv-profilens näsa svullnat upp helt och hon vädjar om hjälp på Instagram. 

”Det gör så fruktansvärt ont, det svider, kliar rinner och stramar i hela ansiktet och svullnaden blir bara värre och värre”, skriver hon på sin blogg. 

Paulina ”Paow” Danielsson har åkt till Turkiet – för att operera näsan. Det visar hon upp på Instagram och på sin blogg. 

”I tisdags så hoppade jag på flyget mot Izmir som ligger i Turkiet för att operera min näsa. Det är något jag velat göra länge så inga pekpinnar tack”, skriver hon på sin blogg. 

”Blir bara värre och värre”

Operationen gick bra och tv-profilen är mycket nöjd över resultatet – däremot var hela den andra biten innan läskig. 

”Och ska jag vara ärlig så var det svinläskigt med alla lampor och allt, narkosen och att sen vakna upp på operationsbordet helt snurrig utan att fatta någonting var läskigt”, skriver hon på bloggen. 

Även om hon är nöjd över resultatet så har hennes näsa svullnat upp och på Instagram vädjar hon om tips till sina följare. 

”Jag fick sova kvar en natt på sjukhuset, och med facit i hand kan jag säga att den här natten kommer att bli ännu värre. För det gör så fruktansvärt ont, det svider, kliar rinner och stramar i hela ansiktet och svullnaden blir bara värre och värre”, skriver hon på bloggen. 

Hoppas på bättring

Däremot har hon hört att det snart ska bli bättre. 

”Så får helt enkelt bara hoppas på att det blir bättre i morgon. Det är helt enkelt bara att hålla ut”, skriver hon på bloggen. 

Expressen har sökt Paulina Danielsson. 

Paow: ”Hon hade vunnit”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.