Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paows ärliga ord – om sexnatten med stjärnan

Paulina ”Paow” Danielsson berättar om sexnatten med rapparen. Foto: /IBL / /IBL
Lil Pump, som egentligen heter Gazzy Garcia, slog igenom med låten ”Gucci gang” 2017. Foto: PG/BAUERGRIFFIN.COM / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Paulina ”Paow” Danielsson berättar om sexnatten med världsstjärnan.

I podcasten ”Det är inte hybris om det är sant” öppnar tv-profilen upp om detaljerna kring sin natt med Lil Pump.

– Det var kanske inte det bästa sex jag haft, säger Paulina Danielsson i podcasten.

När Paulina ”Paow” Danielsson gästade podcasten ”Det är inte hybris om det är sant” med Anis Don Demina och Joey Massa berättar hon om sin natt med den världskända rapparen, Lil Pump.

Lil Pump, vars riktiga namn är Gazzy Garcia, är bara 18 år gammal och redan multimiljonär. Rapparen slog igenom med låten ”Gucci gans” år 2017 och var i augusti 2018 i Sverige för att uppträda ihop med rapstjärnan Post Malone. Då tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson festade med stjärnorna.

– De hade typ ett tält backstage så spelade vi ”beer pong” och sådant och han var ganska klängig på mig och jag var lite så här; vem är det här typ, säger Paulina Danielsson i podcasten.

Paow: ”Inte det bästa sex jag haft”

Hon förklarar att hon har lyssnat på Lil Pumps genombrottslåt ”Gucci gang” tidigare, men att hon annars inte lyssnar så mycket på musik och att hon därför inte hade koll på vem det var.

Efter spelningen åkte gänget en buss till hotellet där stjärnorna bodde under vistelsen för att fortsätta festen. Paulina Danielsson beskriver i podcasten att det i Lil Pumps rum låg framlagt intimservetter, kondomer och glidmedel.

– Det var kanske inte det bästa sex jag haft, eller min bästa prestation för jag var ganska full, säger Paulina Danielsson i podcasten.

Senare under kvällen bestämde sig Paulina och hennes tjejkompis Elli De Silva för att göra en matchande tatuering med rapstjärnan. 

Hon beskriver att Lil Pump verkligen ville att de skulle göra tatueringen och att det slutade med att de tatuerade in ”esskeetit”, som är slang för ”Let's get it”, och är titeln på låten Lil Pump släppte i april 2018.

Expressen söker Paulina ”Paow” Danielsson.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!