Paow och Mattias har gått skilda vägar

Foto: VIAFREE
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY

”Paradise Hotel”-profilerna Paulina ”Paow” Danielsson och Mattias Helén har avslutat sitt förhållande.

På Instagram-story har Danielsson bekräftat uppbrottet och nu gör även Mattias Helén det. 

”Jag och Paow gjorde slut för att vi inte riktigt hade samma framtidsplaner och inte samma tänk.” skriver Mattias Helén i ett meddelande.  

Paulina ”Paow” Danielsson, 26, och Mattias Helén, 20, träffades under inspelningen av den senaste säsongen av ”Paradise Hotel”. Efter programmet började Danielsson och Helén att träffas och inledde snart en kärleksrelation. Mattias Helén har sedan dess medverkat flitigt på Paows instagram. 

På Instagram-story berättade Paow om relationen.

”Han är enkel att umgås med. Det är liksom aldrig något problem och vi har aldrig bråkat och är 9/10 gånger överens om allt förutom att han inte gillar lakrits och att mjukisbyxor är skönt inte luddigt” skrev hon då. 

Men nu har paret gått skilda vägar. 

”Jag och Mattias har gjort slut ja. Vi är inte osams eller nåt. Det här är jättejobbigt och gör väldigt ont. Så uppskattar om ni skulle sluta fråga. Det gör ont som det är. Tack.” skriver hon på Instagram story. 

”Inte samma tänk”

Även Mattias Helén bekräftar uppbrottet med Paulina Danielsson och han menar att anledningen är deras olika tankar kring framtiden.

”Jag och Paow gjorde slut för att vi inte riktigt hade samma framtidsplaner och inte samma tänk. Sen är det bara tråkigt att folk säger att jag har varit otrogen mot henne fast jag inte har varit det.” skriver han i ett meddelande. 

Expressen har sökt Paulina Danielsson. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.