Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paow och kändissonen går nu skilda vägar

Paulina "Paow" Danielsson är singel. Foto: /IBL / /IBL
Magdalena Graaf och Lancelot Hedman Graaf. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Paulina ”Paow” Danielsson och Lancelot Hedman Graaf har gjort slut.

I sin blogg berättar realityprofilen att hon var redo att satsa på förhållandet och känner sig hjärtekrossad.

"Jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull" skriver hon i sin blogg.

Bloggaren och "Paradise hotel"-vinnaren Paulina ”Paow" Danielsson, 24, och Lancelot Hedman Graaf, 17, son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf, har varit ihop i ett halvår. Nu har paret gått skilda vägar.

Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf träffades kort efter hennes uppbrott från tidigare pojkvännen Mattias Coleman, 24, i höstas. I samband med att förhållandet sprack berättade bloggaren att hon höll på att återhämta sig efter en tids depression.

Paulina Danielsson och Lancelot Hedman Graafs relation har stundvis varit stormig. Nu har de valt att gå skilda vägar på grund av "många anledningar".

"Lance är den finaste människan jag träffat, och jag kommer alltid att älska honom och det vi har gjort. Men det funkar inte längre, kanske i framtiden men inte nu" skriver Paow i sin blogg.

"Egentligen så vill jag gråta och skrika och bara ligga och sova för att jag känner mig för första gången i hela mitt liv känner mig heartbroken".

 

LÄS MER: Magdalena Graafs hyllning till Paow 

 

Paow: "Ligger inte hos mig"

Enligt Paulina Danielsson ville hon inte göra slut.

"Egentligen så var det här inte ett val som jag ville ta, för jag var 100% redo för att vara i ett förhållande med honom och jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull" skriver hon.

Trots att Paulina Danielsson känner sig hjärtekrossad är hon tacksam över att ha lärt känna Lance Hedman Graaf – hon har återfått sin hälsa under deras tid tillsammans.

"Jag har de senaste 6 månaderna mått väldigt bra. Jag har festat mindre, tränat mer och ätit bättre och det har vart egna val jag gjort. Jag mår bra i min kropp och utöver att jag känner mig ledsen i hjärtat så mår jag bra" skriver hon. 

Expressen har sökt Paulina Danielsson.

 

LÄS MER: Stora bakslaget för Paow 

 

 

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!