Paulina "Paow" Danielsson är singel. Foto: /IBL / /IBLPaulina "Paow" Danielsson är singel. Foto: /IBL / /IBL
Paulina "Paow" Danielsson är singel. Foto: /IBL / /IBL
Magdalena Graaf och Lancelot Hedman Graaf. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESMagdalena Graaf och Lancelot Hedman Graaf. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Magdalena Graaf och Lancelot Hedman Graaf. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Paow och kändissonen går nu skilda vägar

Publicerad

Paulina ”Paow” Danielsson och Lancelot Hedman Graaf har gjort slut.

I sin blogg berättar realityprofilen att hon var redo att satsa på förhållandet och känner sig hjärtekrossad.

"Jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull" skriver hon i sin blogg.

Bloggaren och "Paradise hotel"-vinnaren Paulina ”Paow" Danielsson, 24, och Lancelot Hedman Graaf, 17, son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf, har varit ihop i ett halvår. Nu har paret gått skilda vägar.

Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf träffades kort efter hennes uppbrott från tidigare pojkvännen Mattias Coleman, 24, i höstas. I samband med att förhållandet sprack berättade bloggaren att hon höll på att återhämta sig efter en tids depression.

Paulina Danielsson och Lancelot Hedman Graafs relation har stundvis varit stormig. Nu har de valt att gå skilda vägar på grund av "många anledningar".

"Lance är den finaste människan jag träffat, och jag kommer alltid att älska honom och det vi har gjort. Men det funkar inte längre, kanske i framtiden men inte nu" skriver Paow i sin blogg.

"Egentligen så vill jag gråta och skrika och bara ligga och sova för att jag känner mig för första gången i hela mitt liv känner mig heartbroken".

 

LÄS MER: Magdalena Graafs hyllning till Paow 

 

Paow: "Ligger inte hos mig"

Enligt Paulina Danielsson ville hon inte göra slut.

"Egentligen så var det här inte ett val som jag ville ta, för jag var 100% redo för att vara i ett förhållande med honom och jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull" skriver hon.

Trots att Paulina Danielsson känner sig hjärtekrossad är hon tacksam över att ha lärt känna Lance Hedman Graaf – hon har återfått sin hälsa under deras tid tillsammans.

"Jag har de senaste 6 månaderna mått väldigt bra. Jag har festat mindre, tränat mer och ätit bättre och det har vart egna val jag gjort. Jag mår bra i min kropp och utöver att jag känner mig ledsen i hjärtat så mår jag bra" skriver hon. 

Expressen har sökt Paulina Danielsson.

 

LÄS MER: Stora bakslaget för Paow 

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag