Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paow har fått sparken: ”Orättvist behandlad”

Paulina ”Paow” DanielssonFoto: PELLE T NILSSON / SPA
Paulina ”Paow” DanielssonFoto: Foto: fredrik / FICTIONAL ROOM/Viafree

”Paradise hotel”-aktuella Paulina ”Paow” Danielsson har fått sparken från det företag som sköter hennes blogg.

Efter en konflikt vill hon inte längre vara kvar, och samarbetet upphörde abrupt.

– Jag är den största bloggaren de har, men har känt mig bortprioriterad, säger hon.

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, är just nu aktuell i TV3:s realityserie ”Paradise hotel”, där hon medverkar för tredje gången.

Förutom att Paow är dokusåpaveteran har hon också drivit en välkänd blogg i tio år. Men sedan några veckor har bloggen stått still och inga nya inlägg har publicerats. 

Nu berättar Paow att anledningen är att hon har hamnat i en konflikt som lett till att hon fått sparken. På Instagram stories förklarade hon nyligen sin frånvaro för följarna:

”Jag har blivit 'kickad' från företaget som har hand om min blogg. Känner mig bortprioriterad så hamnade i en diskussion som gjorde mig arg, så de stängde mig ute från min blogg”.

 

 

Paow: ”Provocerades fram en reaktion”

För Expressen berättar Paow att bråket bottnar i oenigheter det senaste året.

– Jag är den största bloggaren de har, men har känt mig bortprioriterad. Vi började bråka, och det provocerades fram en reaktion från mig som gav en anledning att kunna kicka mig, säger hon.

Realityprofilen menar att hon inte heller har intresse av att fortsätta samarbetet.

– Jag känner mig orättvist behandlad och vill inte vara kvar. Jag har väl inte varit supermogen med mina ordval, men de har strulat i åtta månader och jag blev irriterad, säger hon.

Exporten av bloggen har dock dragit ut på tiden. Tillsvidare kommer Paow att driva den vidare i egen regi.

– Förmodligen kommer bloggen vara i gång under veckan. Jag kommer köra själv först, men jag vill hest ligga på ett nätverk för jag tycker det är roligare, säger hon.

Expressen har sökt det berörda företaget.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.