Paulina Danielsson stoppades från att medverka i nya sexsåpan.Paulina Danielsson stoppades från att medverka i nya sexsåpan.
Paulina Danielsson stoppades från att medverka i nya sexsåpan.
Paulina Danielsson medverkade i "Paradise Hotel" både 2013 och 2014. Foto: Fredrik NilssonPaulina Danielsson medverkade i "Paradise Hotel" både 2013 och 2014. Foto: Fredrik Nilsson
Paulina Danielsson medverkade i "Paradise Hotel" både 2013 och 2014. Foto: Fredrik Nilsson
Paulina "Paow" Danielsson. Foto: Ylwa YngvessonPaulina "Paow" Danielsson. Foto: Ylwa Yngvesson
Paulina "Paow" Danielsson. Foto: Ylwa Yngvesson

Paow förbjöds delta i nya "Ex on the beach"

Publicerad

Paulina "Paow" Danielsson blev tillfrågad att vara med i Kanal 11:s "Ex on the beach".

Men hon stoppades av sitt kontrakt med "Paradise hotel".

– Det är jättetråkigt. Jag hade hellre sett att hon var med än de andra, säger deltagaren Johannes Ulmefors som är hennes ex.

Paow skriver på sitt Instagramkonto om hur hon förbjöds att vara med i realityserien.

"Ni har väl hört att jag egentligen skulle vart med i #exonthebeach? Men fick inte det pga av gammalt kontrakt. Jag skulle kommit in som den här sexbombens ex då." skriver hon till en bild av deltagaren Johannes Ulmefors.

 

 

 

 

– Jag skulle ha varit med. De erbjöd mig jättemycket pengar och för min del vore det bra marknadsföring att vara med. Men jag fick inte för ”Paradise hotel”-produktionen, har hon tidigare sagt.

 

LÄS MER: Han är Paows nya flört.

"Det är sandlådenivå"

Paulina Danielsson menar att hennes tidigare kontrakt innebär att hon är bunden till ”Paradise hotel”-produktionen ett halvår efter finalen. Det vill säga, till juni i år.

– Jag hade velat vara med, det hade varit skitkul. Men de sa tvärnej. Det är sandlådenivå.

Hennes ex tycker också att det är tråkigt att hon inte är med.

– Det är jättetråkigt att inte hon fick vara med. Jag gillar henne, hon är störtskön. Vi klickade och vi har också jobbat ihop på Grabbarna grus på Magaluf, Johannes Ulmefors och fortsätter:

– Jag hade hellre sett att hon var med än de andra som är med.

Något seriöst förhållande var det dock inte mellan dem.

– Alltså tillsammans och tillsammans. Vi sågs väl mer, om man säger så, säger han.

 

LÄS MER: Första sexet i "Ex on the beach".

Kontrakten hemliga

TV3 har tidigare bekräftat att Paulina hört av sig, men att de inte kan gå in på hur deras avtal ser ut.

– Det är smickrande att ”Paradise hotel” blivit så framgångsrikt att konkurrenterna vill sola sig i våra deltagares stjärnglans, men vi går av princip aldrig in på hur avtalen ser ut med deltagarna, säger Susanne Nylén, presschef på MTG TV.

Dan Panas, presschef för Kanal 5 och Kanal 11, vill varken bekräfta eller dementera uppgifter om castingen kring ”Ex on the beach”.

– Vi pratar aldrig om castingen i backspegeln. Vi är jättenöjda med vår cast.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag