Paow: ”Folk tror alla får ha sex med mig”

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Påhoppen har fått Paulina att ändra sin syn på killar och sex.
Foto: Ylwa Yngvesson

Killarna recenserar henne i sängen på nätet - och "Paradise hotel"-tittarna kallar henne "hora".

Efter sin medverkan i dokusåpan "Paradise hotel" har Paulina "Paow" Danielsson tvingats ändra sin syn på sex.

– Jag har alltid tänkt att vill man ligga ska man ligga. Efter det här, när folk kallar en "hora" för att man hade sex i tv, med en kille jag dessutom tyckte om har jag blivit mer försiktig. Jag är rädd för killar, jag tycker att de är läskiga.

Paulina "Paow" Danielsson har varit en av Sveriges största bloggare sedan hon var 14 år gammal. Tidigare i år medverkade hon i "Paradise hotel".

Efter att Paulina inlett en relation och haft sex med deltagaren Jesper Johansson i programmet kom reaktionerna som ett slag.

– Folk tror att jag är någon sorts hora för att jag haft sex i tv. Att alla får ha sex med mig nu. När jag jobbade i bar i Spanien i somras var det många som tafsade. Folk tror liksom att det är okej för att det är jag, säger Paulina.

Hur beter sig killar mot dig?

– De raggar på ett sätt som inte är okej. Pratar med mig på nattklubbar och står och highfivar grabbpolarna bakom ryggen på mig. Skrattar åt mig. Skriver "undra vem som får knulla Paow i kväll". Rankar hur jag är i sängen öppet på nätet, trots att jag inte legat med dem, säger hon.

Påhoppen har fått Paulina att ändra sin syn på killar och sex.

– Jag har alltid tänkt att vill man ligga ska man ligga. Efter det här, när folk kallar en "hora" för att man hade sex i tv, med en kille jag dessutom tyckte om har jag blivit mer försiktig. Jag är rädd för killar, jag tycker att de är läskiga, säger hon.

Hon förklarar hur hårt kommentarerna påverkat henne.

– Jag har svårt att förstå varför någon kille skulle vilja vara med mig. Jag värdesätter mig själv inte. Det har väl med alla kommentarer jag fått. Någonstans i mig har det satt sig, att det är så att jag inte är värd att leva med, säger Paulina i intervjun.


Läs hela intervjun med Paow på Expressen.se i dag tisdag.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.