Paolo Robertos oväntade drag ställde kärleksparet mot varandra. Foto: TV4Paolo Robertos oväntade drag ställde kärleksparet mot varandra. Foto: TV4
Paolo Robertos oväntade drag ställde kärleksparet mot varandra. Foto: TV4
Robin Stenberg och Camilla Lööke stod mot varandra. Foto: TV4Robin Stenberg och Camilla Lööke stod mot varandra. Foto: TV4
Robin Stenberg och Camilla Lööke stod mot varandra.  Foto: TV4

Paolos oväntade drag mot kärleksparet

Publicerad

"Farmen"-deltagarna pustade ut och trodde att kampen var över.

Då tvärvände programledaren Paolo Roberto och hans drag ställde kärleksparet Robin Stenberg och Camilla Lööke mot varandra i en utslagstävling.

– Jag skulle hellre vilja åka ut själv än att vinna, sa Camilla Lööke efter beskedet.

Anton Tsvetkov besegrade Hampus Jönsson i söndagens veckofinal av TV4:s "Farmen" - men den nervkittlande tävlingen visade sig inte vara över där.

Precis som deltagarna pustat ut tvärvände programledaren Paolo Roberto och meddelade att samtliga deltagare genast skulle infinna sig på golvet för en andra utslagstävling.

– Vi är inte riktigt klara där. Ni vill alla tävla, ni var trötta på att det var så många deltagare. Nu ska vi köra lite mer tävlingar, ni kan komma ner allihopa och göra er redo att försvara er plats i "Farmen", sa han i programmet.

Kärleksduellen i "Farmen"

Efter en första deltävling stod det mellan Robin Stenberg, Camilla Lööke och Göran Terninger, vilket Camilla tyckte var riktigt jobbigt.

– Det var jättetråkigt att det var Jag, Robin och Göran. Jag skulle inte vilja slå ut någon av dem, jag skulle hellre vilja åka ut själv än att vinna mot någon av dem, sa hon innan tävlingen.

 

 

LÄS MER: Svettbråket i "Farmen": "Han luktar lite korv"

 

 

Men både Robin Stenberg och Camilla Lööke klarade sig, i stället fick Göran Terninger lämna "Farmen".

– Det är helt jävla surt alltså, det var verkligen fel människa som åkte ut, sa Robin i programmet och fortsatte:

– Jag tyckte det var riktigt svårt att glädja såg åt att man hade vunnit. När man kom tillbaka till farmen och Göran var borta är det självklart riktigt tomt.

 

 

LÄS MER: Heta paret i Farmen: "Vi är kanonkära"

 

 

Robin Stenberg och Camilla Lööke ett par

Robin Stenberg och Camilla Lööke fann varandra under inspelningarna av programmet. Men TV4 uppmanade dem att hålla förhållandet hemligt.

– Vi alla har blivit hårt drillade med att vi inte får säga vad som kommer. Så vi frågade rakt ut. De har inte tvingat oss men de frågade om det var möjligt, då sa vi okej, har Camilla Lööke tidigare berättat.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag