Paolos ilska mot ”Farmen”-profilerna: ”Blir förbannad”

Programledaren Paolo Roberto får nog i söndagens avsnitt av ”Farmen” och ryter ifrån.
Foto: TV4.
Intriger präglar livet på ”Farmen”.
Foto: TV4.

Det hettar till på ”Farmen”. Så pass att tittarna reagerat på hur illa deltagarna behandlar varandra.

I söndagens ”Farmen” ryter även programledaren Paolo Roberto ifrån.

– Man blir förbannad för man säger till dem 20 jävla gånger att 'ge fan i att tjafsa', säger Paolo Roberto till Expressen.

Stämningen är laddad i söndagens avsnitt av underhållningsprogrammet ”Farmen” –inte minst till följd av sommarens extrema hetta som påverkade inspelningarna.

Men även bristen på mat blev ett irritationsmoment.

Till slut fick programledaren Paolo Roberto nog av intrigerna.

– Jag ska berätta en sak för er. Att sätta i gång med en massa jävla tjafs redan så här tidigt i den här omgången är så korkat, säger Paolo Roberto i avsnittet.

Paolo Roberto till ”Farmen”-deltagarna : otroligt korkat

Enligt programledaren finns det två sätt att uppleva Farmen-äventyret på. Antingen som en ”jäkligt jobbig resa” – eller så samarbetar man. 

Vilket Paolo Roberto sade till deltagarna dag ett.

– En vecka senare är ni i luven på varandra. Det är så otroligt korkat, för samarbetar ni kommer uppdragen att lösas. Ni kommer få mat och det är det som är nyckeln, säger Paolo Roberto i programmet och fortsätter:

– Det sa jag till er förra gången, se till att jobba ihop för då fixar ni maten. För det är det som händer – man blir sur när man är hungrig.

I söndagens avsnitt lyckas deltagarna med sina uppdrag – bygga kohage, hönshus och laga ärtsoppa med senap. 

Tack vare framgångarna får deltagarna djur till gården – vilket underlättar matlagningen och förhoppningsvis även deltagarnas hunger. Årets deltagare i ”Farmen” är extra bångstyriga enligt Paolo Roberto.

– De tjafsar mer, men de blev kompisar också rätt fort i år så de är inte direkt långsinta, säger programledaren till Expressen och fortsätter:

– Men man blir förbannad för man säger till dem 20 jävla gånger att 'ge fan i att tjafsa'.

Att sätta ner foten i söndagens program var hans eget beslut.

– Ibland händer saker av sig själv, jag är inte manusstyrd, säger Paolo Roberto.

Tittarnas kritiserar ”Farmen” – ”fjortistjafs”

I synnerhet Stina Öberg, 25, kritiseras starkt av de andra deltagarna. I sociala medier ger hon sin syn på deltagandet.

”Att vara med i TV4 Farmen var blandade känslor. Väldigt spännande, samtidigt otroligt tufft. Det var fysiskt men framför allt psykiskt utmanande. Det var slitsamt, utmattande, känsloladdat (jag grät nästan varje dag bakom kameran), otillräcklig, utfryst, glädje, styrka, hemlängtan, kärlek & stolthet. Helt ärligt, tror jag upplevde alla känslor man vill/inte vill & kan känna”, skrev Stina Öberg tidigare på sin Instagram.

”Farmen”-deltagarnas intrigerar har väckt reaktioner hos tittarna.

”Grabbar! Hoppas ni skäms när ni ser er själva bete er som smågrabbar. Snö sylt, tjuvlyssna, mobba Stina”, skrev en röst på TV4-programmets Facebooksida i veckan.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.