Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo surnar till – efter avhoppet i programmet

Programledaren Paolo Roberto ilsknar till i "Farmen"
Ann Gyllenhammar hoppar av "Farmen"

Ann Gyllenhammar väljer att hoppa av "Farmen", det enkla bondlivet var inte som hon hade tänkt sig. 

Paolo Roberto ilsknar till rejält och menar att hon borde ha förstått att det inte skulle bli några bekvämligheter.

– Du trodde att det var ett hotell då eller? fräser programledaren irriterat.

I det femte avsnittet av "Farmen" hoppar den första deltagaren av. Det är Ann Gyllenhammar, 55, som väljer att lämna tävlingen.

– Jag vill åka hem, för jag pallar inte livet på farmen. Jag tycker det är taskig hygien och jag hade väl förväntat mig annat än vad det var, säger hon.

Programledaren Paolo Roberto, 48, säger att hon måste ha sett programmet på tv och förstått att hygien inte är en prioritet.

– Ja, det har jag gjort, men jag kunde ju aldrig gissa att man inte fick handdukar eller regnkläder eller massa sådana saker. Det trodde jag faktiskt inte, säger hon.


LÄS MER: TV4:s stora miss med deltagarna i "Farmen" 


– Du trodde att det var ett hotell då eller? frågar Paolo Roberto.

– Nej, inte ett hotell. Men jag trodde åtminstone man kunde hålla hygienen. Det här livet passade inte mig helt enkelt, säger Ann Gyllenhammar.


Väljer att hoppa av strax innan tinget


Ann Gyllenhammar väljer att hoppa av strax innan tinget, då en av deltagarna kommer tvingas lämna tävlingen.

– Vissa farmare är så jävla sura på mig, kommer säkert spy galla på mig för att jag lämnar före tinget. Men jag skiter fullständigt i det, säger hon.


LÄS MER: Därför är Gutta inte med i "Farmen" – tittarna oroliga 


De andra deltagarna är missnöjda med att Gyllenhammar hoppar av, eftersom det innebär att någon av dem nu är näst på tur att åka ut.

– Grejen är att om hon nu slutar så blir det så att en som verkligen vill vara här drar om två dagar, det suger, säger Dee Omar, 28.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.