Programledaren Paolo Roberto ilsknar till i "Farmen"Programledaren Paolo Roberto ilsknar till i "Farmen"
Programledaren Paolo Roberto ilsknar till i "Farmen"
Ann Gyllenhammar hoppar av "Farmen"Ann Gyllenhammar hoppar av "Farmen"
Ann Gyllenhammar hoppar av "Farmen"

Paolo surnar till – efter avhoppet i programmet

Publicerad

Ann Gyllenhammar väljer att hoppa av "Farmen", det enkla bondlivet var inte som hon hade tänkt sig. 

Paolo Roberto ilsknar till rejält och menar att hon borde ha förstått att det inte skulle bli några bekvämligheter.

– Du trodde att det var ett hotell då eller? fräser programledaren irriterat.

I det femte avsnittet av "Farmen" hoppar den första deltagaren av. Det är Ann Gyllenhammar, 55, som väljer att lämna tävlingen.

– Jag vill åka hem, för jag pallar inte livet på farmen. Jag tycker det är taskig hygien och jag hade väl förväntat mig annat än vad det var, säger hon.

Programledaren Paolo Roberto, 48, säger att hon måste ha sett programmet på tv och förstått att hygien inte är en prioritet.

– Ja, det har jag gjort, men jag kunde ju aldrig gissa att man inte fick handdukar eller regnkläder eller massa sådana saker. Det trodde jag faktiskt inte, säger hon.

 

LÄS MER: TV4:s stora miss med deltagarna i "Farmen" 

 

– Du trodde att det var ett hotell då eller? frågar Paolo Roberto.

– Nej, inte ett hotell. Men jag trodde åtminstone man kunde hålla hygienen. Det här livet passade inte mig helt enkelt, säger Ann Gyllenhammar.

 

Väljer att hoppa av strax innan tinget

 

Ann Gyllenhammar väljer att hoppa av strax innan tinget, då en av deltagarna kommer tvingas lämna tävlingen.

– Vissa farmare är så jävla sura på mig, kommer säkert spy galla på mig för att jag lämnar före tinget. Men jag skiter fullständigt i det, säger hon.

 

LÄS MER: Därför är Gutta inte med i "Farmen" – tittarna oroliga 

 

De andra deltagarna är missnöjda med att Gyllenhammar hoppar av, eftersom det innebär att någon av dem nu är näst på tur att åka ut.

– Grejen är att om hon nu slutar så blir det så att en som verkligen vill vara här drar om två dagar, det suger, säger Dee Omar, 28.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag