Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo Robertos hyllning till nya kärleken: Ålder är bara en siffra

Vem är Paolo Roberto?
Paolo Roberto berättar om kärleken till Elin Härkönen.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
”När du älskar någon på riktigt så är ålder, längd, vikt och avstånd bara en jäkla siffra och inget annat”, skriver Paolo Roberto på Instagram.
Foto: Instagram

Paolo Roberto, 50, hittade kärleken i 25-åriga, före detta elitryttaren, Elin Härkönen.

Nu berättar han om hatet de fick när förhållandet blev offentligt – och om sitt kärlekslöfte till flickvännen.

”När du älskar någon på riktigt så är ålder, längd, vikt och avstånd bara en jäkla siffra och inget annat”, skriver Paolo Roberto på Instagram.

I ett Instagram-inlägg i november bekräftade den framgångsrike entreprenören Paolo Roberto för första gången att Elin Härkönen är hans nya kärlek.

Redan förra vintern avslöjade Paolo Roberto i ”Framgångspodden” att han träffat en ny kärlek. Något han sedan också bekräftade för Expressen.

– Det här är relativt nytt, så vi får se vad som händer, sa han då

Paolo Roberto berättar om kärleken till Elin Härkönen

Nu skriver Paolo Roberto om reaktionerna på förhållandet och avslöjar varför de väntade med att berätta.

”Har känt @breakitandyouwillmakeit i snart två år och vi har varit ett par i ett år. Att det tog nästan ett år innan vi berättade om vårt förhållande beror på att det det finns en rätt stor åldersskillnad och jag vet vad som händer när man som offentligperson berättat om något sådant”, skriver han på Instagram.

Han konstaterar också nyheten hamnade på löpsedlarna och att paret har fått ta emot en del hat i sociala medier.

”Trots att man är härdad genom 33 år i tidningar och media så gjorde det rätt ont när någon klampade in med sina smutsiga skor i den vackraste känslan man har nämligen sann kärlek”, skriver han.

Paolo Roberto löfte till kärleken

Innan förhållandet blev känt postade Paolo Roberto frekvent bilder tillsammans med Elin Härkönen. Allt som oftast i olika träningssammanhang.

Elin Härkönen själv har även hon under året postat en uppsjö av bilder på henne och Paolo Roberto på sitt Instagramkonto breakitandyouwillmakeit

25-åringen är en tidigare elitryttare som nu arbetar som personlig tränare. På sin Instagram berättar hon också att hon två gånger om har blivit europeisk mästare i OCR, en typ av hinderbaneträning.

Paolo Roberto avslutar sitt inlägg med en hyllning till den nya kärleken och ger henne ett löfte.

”Så tack Elin för att du hade modet att bli min kvinna och som motprestation så lovar jag att varje dag dränka dig i så mycket kärlek som en sådan fantastik varelse som du förtjänar”, skriver Paolo Roberto.

https://www.instagram.com/p/B6M2hCHgAXh/

Paolo Robertos träningstips:

Här tränar Paolo Roberto reportern – skadas

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.