Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo Robertos avslöjande om nya säsongen: ”Kan vara farligt”

Paolo Roberto.Foto: DANIEL OLSSON/TV4
Paolo Roberto.Foto: LINUS HALLSENIUS/TV4 / LINUS HALLSENIUS
Farmen-deltagarna 2019.Foto: TV4.

TV4:s realityserie "Farmen" är tillbaka – och mycket av det mesta väntar tv-tittarna, menar programledaren Paolo Roberto.

En efterlängtad återkomst är expertbonden Gutta Andersson, som saknades förra säsongen.

– Gutta är med lite grann, han har haft lite problem med hälsan. Men han är väldigt mycket "Farmen" så det är roligt att han är med lite i år, säger Paolo Roberto i Aftonbladet.

"Farmen" har säsongspremiär på TV4, och programledaren Paolo Roberto är tillbaka för ännu en säsong av serien där deltagarna tävlar om att få vara storbonde och driva en bondgård som på 1800-talet.

– "Farmen" handlar först och främst om deltagarna, är det bra deltagare så är det en bra säsong. Det här är en väldigt rolig säsong, de levererar på alla sätt och vis, de är glada, underhållande, arga och roliga. Många starka viljor och starka känslor, säger Paolo Roberto i en intervju i Aftonbladet.

 

 

Folkkära profilen tillbaka

Förra säsongen fattades expertbonden Gutta Andersson från tv-rutan, då han var sjukskriven. Men nu är den folkkära profilen tillbaka – om än bara delvis. Under sommaren inspelningar drabbades Gutta av en svår infektion i sin höftprotes, och fick vara borta en del även från årets inspelningar.

– Gutta är med lite grand, han har haft lite problem med hälsan. Men han är väldigt mycket "Farmen" så det är roligt att han är med lite i år, säger Paolo Roberto.

Gutta Andersson får också hjälp av hästbonden Hans Wincent.

 

 

”Väldigt komplicerad”

Paolo Roberto är inne på sitt fjärde år som programledare i "Farmen", och berättar hur farligt det kan vara på inspelningarna.

– Det är en otroligt rolig produktion, den är väldigt komplicerad. "Robinson" och "Farmen" är kanske de mer komplicerade tv-produktionerna, du befinner dig i naturen, det är riktiga deltagare, riktiga känslor, de ska samarbeta, det är också i viss mån utsatta för väder och vind, det kan vara farligt på vissa sätt, säger han.

 

Årets "Farmen"-deltagare

- Stina Öberg, 25, lärare, Stockholm

- Mahsa Farajollahi, 29, egenföretagare, Göteborg

- Inger Johansson, 51, vårdarbetare, Karlskrona

- Diana Sundström, 37, lastbilschaufför, Stockholm

- Emelie Karlsson, 25, försäljningschef, Vikersund

- Maria Bjärkeden, 52, hunddagisägare, Gävle

- Alexander Rovira, 25, säkerhetskontrollant, Rotebro

- Alexander Hoffström, 26, driver lekland, Göteborg

- Rasmus Danardt, 25, fotograf, Halmstad

- Tobias Johansson, 27, maskinist, Fagersta

- Kim Graversen, 48, drifthållare, Värnamo

- Göran Söderlund, 65, pensionär, Sundsvall/Stockholm

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.