Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paolo Robertos åldersvägran: ”Kommer aldrig finna mig i”

Se mer om den före detta proffsboxaren i videoklippet.
Åldern är bara en siffra. Det menar Paolo Roberto som inte känner att åldrandet påverkar honom,
Paolo Roberto skriver i ett inlägg på Instagram att åldern bara är ett ”koncept”. Foto: Instagram

Åldern är bara en siffra. 

Det menar Paolo Roberto som inte känner att åldrandet påverkar honom, utan i stället menar att han har makten över sitt eget åldrande. 

”Ålder är ett koncept som skapats av människor och något jag aldrig kommer finna mig i”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Tv-profilen och före detta proffsboxaren Paolo Roberto har hyllats för sin superkropp och publicerar ofta inlägg relaterade till träning på sin Instagram. I februari fyllde Paolo 50 år, men åldern är något som han bara ser som en siffra. Han menar att alla har makten över sitt egna åldrande och att han själv vägrar att låta åldern påverka honom. Paolo Roberto skriver även i ett inlägg på Instagram att åldern bara är ett ”koncept”.

”Ung, gammal är bara ord. En del människor är gamla redan när de är 18 andra är unga när de är 90! Ålder är ett koncept som skapats av människor och något jag aldrig kommer finna mig i”, skriver han i inlägget.

Dansar sig ung

På filmklippet som är publicerat tillsammans med texten syns en dansande Paolo Roberto i sina underkläder. I klippet som är inspelat en tidig morgon bjuder den före detta proffsboxaren på en robotdans. Paolo Robert skriver även i texten till inlägget att han anser att träningen ger honom möjlighet till att ändra sitt åldrande och berättar att dansen är något som nu ingår i hans nya veckorutin. 

”Jag har aldrig låtit min ålder ändra mig! Utan jag har ändrat hur jag åldras. Ser allt till att någon gång i veckan riva av några danssteg.”, skriver Paolo Roberto i inlägget 

När Expressen når Paolo Roberto berättar han att mer detaljerat om hur han menar att varje enskild person kan påverka sitt eget åldrande.

– Folk i min ålder säger ”jag är stel” men du är inte ett dugg stel, du har blivit stel. Du är ingenting du inte har valt själv. Att vara stel och orörlig om man inte har drabbats av någon sjukdom, det är ett val. Du har valt att sätta dig still och sluta leka, säger Paolo Roberto.

https://www.instagram.com/p/B0AO5pJoj0O/