Paolo Robertos akrobatiska sexliv – med unga kärleken

Paolo Roberto var tidigare gift med Lena Arrelöv.
Foto: CHARLOTTE SIMONSSON / STELLA PICTURES CHARLOTTE SIMONSSON
Paolo Roberto
Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4
Paolo Roberto och Elin Härkönen tränar på sin vighet.
Foto: Instagram
Paolo Roberto publicerar ofta bilder av parövningarna med Elin Härkönen.

Efter att Paolo Roberto visat upp bilder på sina akrobatiska konster med flickvännen Elin Härkönen, så får han den oblyga frågan: ”Är ni lika akrobatiska i sängen?”.

– Ja, jag är väldigt nöjd med mitt sexliv, det hoppas jag Elin också är. Allt jag behöver och lite till finns hos den kvinnan. Hon är pusselbiten som fattades i mitt liv, säger Paolo Roberto i ”Framgångspodden”.

Programledaren Paolo Roberto, 51, och hälsoprofilen Elin Härkönen, 25, är båda atletiska, och inspirerar många med sitt aktiva liv fyllt av träning.

Inte sällan visar kärleksparet upp akrobatiska parövningar och avancerade krumbukter på Instagram, och när Paolo Roberto gästar Alexander Pärleros i ”Framgångspodden” får han den lite framfusiga frågan: ”Är ni lika akrobatiska i sängen?”.

– Du förstår ju vårt sexliv på de här bilderna. Andra femtioåringar skulle bryta ryggen, säger tv-profilen med ett skratt, innan han fortsätter i en mer allvarlig ton:

– Ja, jag är väldigt nöjd med mitt sexliv, det hoppas jag Elin också är. Allt jag behöver och lite till finns hos den kvinnan. Hon är pusselbiten som fattades i mitt liv. Jag är femtio år, jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva den starka kärleken igen på det sättet. Jag trodde inte det fanns. Du fattar inte hur mycket jag älskar den kvinnan.

I ”Framgångspodden” skämtar programledaren om att nästa bok ska heta ”Kama sutra med Paolo Roberto”.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Paolo Roberto: ”Jag och min ex-fru var en dålig match”

Paolo Roberto var tidigare gift med Lena Arrelöv, 46. Ex-paret har två barn ihop, och har fortsatt att ha en god vänskapsrelation efter skilsmässan för sju år sen. 

Men i ”Framgångspodden” berättar Paolo Roberto att han och ex-frun i grunden är väldigt olika som människor – något som blev ännu tydligare när de bildade familj.

– Min ex-fru är världens grymmaste kvinna, men vi var en rätt dålig match. Vi var ihop i 14 år, det är en väldigt smart kvinna och vi har lärt oss mycket av varandra. Vi är fortfarande kompisar, driver företag ihop och ger varandra relationsråd. Jag har tränat på Lena, Elin ska nog vara tacksam, säger han.

https://www.instagram.com/p/B93Nrv6ARGT/https://www.instagram.com/p/B8DNSWEAjk5/

Expressen har sökt Paolo Roberto.

Spana in Paolos träningstips:

Här tränar Paolo Roberto reportern – skadas

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.