Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo Roberto i tjafs utanför krog i Umeå

Bild från Paolo Robertos Instagram-konto.
Paolo Roberto förklarar händelsen via Instagram.
"Jag har i natt varit inblandad i ett tjafs utanför en krog ...", skriver Paolo Roberto.
"... När en dörrvakt gick emellan och försökte låsa upp mina armar blev jag provorecad och arg", fortsätter han.Foto: Emil Nordin
"Sekunden efter ligger jag med sju vakter över mig på magen, pannan i backen och händerna bojade bakom ryggen."

Paolo Roberto hamnade i tjafs utanför en krog i Umeå, natten till söndag.

Det blev stökigt, och på Instagram skriver tv-profilen själv om händelsen där sju vakter var inblandade enligt Roberto:

"Jag har i natt varit inblandad i ett tjafs utanför en krog och när en dörrvakt gick emellan och försökte låsa upp mina armar blev jag provocerad och arg", skriver Paolo som i övrigt inte vill kommentera det hela utan hänvisar till sina inlägg.

Under de senaste dagarna har Paolo Roberto varit i Umeå där han varit gästkock på en krog i staden och marknadsfört sina egna produkter.

Men under lördagskvällen var Roberto också ute på krogen - något han i dag ångrar.

"Tung morgon... Har haft en hemsk kväll på många sätt och vis... Har låtit mig bli provocerad och får i dag stå för konsekvenserna... Känns otroligt jobbigt och externt deprimerande. Går aldrig ut och i dag så vet jag att jag inte borde gått ut i går..." skriver Paolo på sin Instagram under söndagsförmiddagen.

När Expressen når honom säger han:

– Jag har inga kommentarer. Det är personligt.

På Instagram berättar han vidare om händelsen:

"Ibland är livet tungt och här kommer förklaringen på mitt förra inlägg. Jag har i natt varit inblandad i ett tjafs utanför en krog och när en dörrvakt gick emellan och försökte låsa upp mina armar blev jag provocerad och arg", skriver Roberto i ett långt inlägg.

Tv-profilen och före detta boxaren försökte sedan ta sig loss, och hamnade i gräl med vakterna.

"Försökte ta mig loss och puttade undan honom. Sekunden efter ligger jag med sju vakter över mig på magen, pannan i backen och händerna bojade bakom ryggen", skriver Roberto.

Han fortsäter:

"Jag vill bara säga att jag uppfört mig dumt, gapat och varit arg MEN jag har inte slagit någon och jag var inte heller speciellt onykter", skriver Paolo.

Den populära kocken och programledaren ber också om ursäkt:

"Jag vill avslutningsvis be alla som tror på mig: TV4, mina kompanjoner, kollegor och alla ni som följer mig om en stor ursäkt och att jag borde veta bättre än att hamna i en sådan här situation."

Expressen har sökt Paolo Roberto även efter hans andra inlägg på Instagram. Via TV4 har han låtit hälsa att han hänvisar till sina inlägg på Instagram.

– Paolo ringde och informerade oss direkt om det inträffade. Vi har en bra och ärlig dialog om det här. Det här är olyckligt för alla inblandade men människor gör misstag och vi har fortsatt förtroende för Paolo, säger kommunikationschefen Jennifer McShane på TV4, där Paolo senast haft matlagningsprogrammet "Primo Paolo".

Vaktchefen på den krog Paolo gästat vill inte kommentera det hela.

Polisen har inlett en förundersökning med anledning av nattens händelse.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.