Bingo Rimér och Dogge Doggelito skulle ha gått en kändismatch på K1-galan. Nu har Dogge hoppat av: "Jag vill inte vara där", säger han till Expressen. Foto: Privat / Joel Nilsson
Bingo Rimér och Dogge Doggelito skulle ha gått en kändismatch på K1-galan. Nu har Dogge hoppat av: "Jag vill inte vara där", säger han till Expressen. Foto: Privat / Joel Nilsson

Paolo Roberto: "Dogge törs inte fajtas med Bingo"

Publicerad
Uppdaterad
Först utmanade Dogge Doggelito Bingo Rimér på en K1-match. Men nu har rapparen hoppat av den stora galan på Hovet i Stockholm.
- Det är väl inte varit så mycket cred ute i förorten att förlora mot en enkel flickfotograf som jag, säger Bingo Rimér.
När den stora K1-galan går av stapeln 20 november inför ett fullsatt Hovet i Stockholm var det meningen att inte bara svenske Jörgen Kruth skulle stå för underhållningen.
Planer fanns även på en kändismatch mellan Dogge Doggelito och Bingo Rimér.
Men nu har rapparen hoppat av tillställningen.

"Förstår att han är orolig"

- Det är något tjafs dem emellan. Bingo är på. Men Dogge drar sig ur. Det var han som ville fajtas från början, nu törs han inte. Jag kan inte se det på något annat sätt, säger Paolo Roberto, som är konferencier vid galan.
Bingo Rimér är även han inne på samma spår.
- Dogge utmanade ju mig från början. Jag förstår om han är orolig. Det är väl inte så mycket cred ute i förorten att förlora mot en enkel flickfotograf som jag. Men jag vill verkligen att den här matchen ska bli av. Jag har ju börjat träna och är grymt sugen.

"Det är inställt"

Dogge Doggelito själv ger en något annorlunda förklaring:
- Det blev ingenting. Det är inställt. Jag har fått ett annat erbjudande. Jag hade en förfrågan, men den har jag inte hoppat på. Jag vill inte vara med där. Jag har inget där att göra. Jag har ett annat jobb då som är bättre betalt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag