Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo berättar nu – om skilsmässan

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Paolo Roberto och Lena Arrelöv bröllopsfoto. Foto: Skärmdump från Paolo Robertos Instagram.

Vem har sagt att det inte går att vara vän med sitt ex? 

Paolo Roberto och Lena Arrelöv bevisar motsatsen. 

Exmakarna skilde sig för fem år sedan och har i dag bättre relation än någonsin. 

Under söndagen hyllade kocken och mångsysslaren Paolo Roberto sin exfru på Instagram. Han beskriver en relation som med tiden försämrades till det att situationen blev ohållbar. 

"Smärtan och sorgen blir en katalysator som tvingar en att ändra riktning i livet. Och den riktningen kan visa sig vara det bästa som kan hända", skriver Paolo. 

Därefter forstätter han att berätta vad det var som gjorde att paret valde att gå skilda vägar för fem år sedan. 

"Jag lämnade ett ganska dåligt äktenskap där jag var extremt trött på min fru och jag vet att det var exakt likadant vice versa", skriver han. 

 

LÄS MER: Därför lever Paolo Roberto utan sex

 

Paolo Roberto: "Något fantastiskt växte fram"

Paolo Roberto och exfrun Lena Arrelöv. Foto: EXPRESSEN

Trots att paret hade det kämpigt i slutet av äktenskapet och därför valde att separera tillslut blev resultatet något positivt. Exmakarna har två barn ihop och driver även företag ihop. Deras nuvarande relation är något som Paolo värdesätter högt. 

"Ur ilska, tjafset och ovänskapen så växte något nytt och helt fantastiskt fram. Istället för ett dåligt äktenskap så fick jag en syster, en vänskap, en grym VD för ett av mina förtag, ett klokt bollplank för mina idéer och framför allt världens bästa mamma till våra barn. Så tack", avslutar Paolo. 

 

LÄS MER: Ilskan mot Paolo Roberto efter skämtet

 

Paolo Roberto har tidigare berättat om hur han och exfrun har löst många praktiska problem genom att bo grannar efter skilsmässan. 

– Mitt liv har aldrig varit bättre. Jag mår bra. Är kompis med min exfru och får träffa mina barn när jag vill och jobba som ett djur på mina jobbardagar, berättade han tidigare i år i Framgångspodden.

 

LÄS MER: Paolo om Lenas nya liv – bakom muren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.