Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Panelens privata relationer i ”Masked singer” – Nour och Pernilla berättar

Nour och Pernilla berättar: ”Vi blev väldigt tajta i gänget under inspelningen”
Hela panelengänget med programledaren David Hellenius i spetsen.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY
Pernilla berättar att de är ett tajt gäng i panelen.
Foto: Magnus Ragnvid / TV4/CMORE
Nour El Refai berättar om vänskapen.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

”Masked Singer” är tillbaka.

Panelgänget har umgåtts intensivt under inspelningarna och nu berättar Pernilla Wahlgren och Nour El Refai om relationerna bakom kulisserna. 

– Vi blev väldigt tajta i gänget under inspelningen förra året, säger Wahlgren. 

På fredagskvällen var TV4:s succéprogram ”Masked Singer” tillbaka – och precis som tidigare säsongen är det Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren som ska försöka gissa sig till vilka kända personer som gömmer sig bakom masken. 

För Nour El Refai var det självklart att tacka ja – förutsatt att det var samma roliga gäng som i första säsongen. Även Pernilla Wahlgren trivdes bra med sina kolleger i programmet och berättar att de kom varandra nära. 

– Vi blev väldigt tajta i gänget under inspelningen förra året, så det var bara en ren glädje att få göra detta igen, säger hon. 

Även Måns Zelmerlöw berättade under förra säsongen hur nära de hade kommit varandra. 

– Inför kände jag ingen i panelen, men nu efteråt har vi hängt ganska mycket privat alla fyra. Jag är väldigt glad att jag lärt känna de andra och jag tror att det är vänskaper som kommer att hålla i sig länge, sa han då. 

Ändringarna inför nya säsongen

Det första avsnittet har alltså redan sänts och Nour El Refai berättar att nytt för säsongen är att alla i förra säsongen hade en anhörig som fick berätta om en ledtråd – nu är det i stället en känd kompis som kommer att ge ledtråden. 

– Överlag är det mycket svårare i år, klurigare ledtrådar och svårare att gissa för alla tror jag, berättar Pernilla Wahlgren. 

Dessutom bjuder den nya säsongen på ett helt nytt moment. 

– Det är också ett nytt moment där man låser in sina första gissningar. För den fösta gissningen är ju väldigt sällan den man gissar på, är den rätt så är det ju genialt, säger Pernilla. 

Oväntade sexleksaken till Schollin: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.