Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pamela lycklig igen – efter stormiga uppbrottet

Pamela Anderson anklagar exet Adil Rami för otrohet. Foto: JB AUTISSIER / PANORAMIC / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Pamela Anderson är lyckligare än någonsin. Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Efter uppbrottet – Pamela Anderson är lyckligare än någonsin.

Skådespelerskan har kommit över exets otrohet och ser framåt.

”Pamela har gått vidare och är lyckligare än någonsin nu när hon är fri från honom, hans familj och hans giftiga och själviska beteende”, säger en nära vän till The sun.

Efter att ha levt av och till i ett destruktivt förhållande är Pamela Anderson, 52, nu lyckligare än någonsin, och på jakt efter kärleken, skriver The sun.

Det har nu gått en månad sedan Anderson bekräftade uppbrottet från tidigare pojkvännen, fotbollsproffset Adil Rami, och enligt en nära vän till stjärnan är hon nu återigen redo att finna kärlek. 

”Baywatch”-stjärnan anklagade under uppbrottet sitt ex för att vara ”ett lögnaktigt monster” och menade att han levt ett dubbelliv, och haft en relation med sin ex-flickvän Sidonie Biémont samtidigt som han var tillsammans med Anderson. 

Men nu ska Pamela Anderson alltså ha kommit över sin hjärtesorg och mår bättre än någonsin.

”Pamela har gått vidare och är lyckligare än någonsin nu när hon är fri från honom, hans familj och hans giftiga och själviska beteende”, säger en nära vän till The sun och fortsätter:

”Hennes hjärta kommer läka.”

Stormiga uppbrottet

Pamela Anderson och Adil Rami var tillsammans i två år innan de gick skilda vägar. Skådespelaren avslöjade uppbrottet på Instagram, där hon i ett inlägg skrev att pojkvännen ljugit och bedragit henne.

”Det är svårt att acceptera. De senaste två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit bedragen, och blev lurad att tro att vi hade en ”stor kärlek”? Jag är förkrossad över att ha upptäckt allt de senaste dagarna. Att han levt ett dubbelliv. Han brukade skämta om andra spelare som hade flickvänner på samma gata, i lägenheter nära sina fruar. Han kallade de männen monster?”, skrev Pamela Anderson då.