Pamela kastar ut Ricks döttrar – och hunden

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Pamela Anderson skiljer sig från Rick Salomon – och kastar ut hans döttrar och hund.
Ex-apret har varit gifta – och skilda – två gånger.
Pamela Anderson.

"Baywatch"-stjärnan Pamela Anderson ansökte om skilsmässa i förra veckan.

Nu kickar hon ut maken Rick Salomons två döttrar och hund ur huset - trots att han bett henne att vänta så att de hittar ett nytt boende.

Det är inte första gången som Pamela Anderson, 47, ansöker om skilsmässa från maken Rick Salomon, 47. Senast var i juli förra året, men hon drog senare tillbaka den.

Paret gifte sig första gången år 2007 men efter två månader skilde de sig. Senare blev de tillsammans igen.

"Förstörde hennes karriär"

Denna skilsmässa, som hon ansökte om för drygt en vecka sedan, säger hennes vänner bero på att Rick Salomon försökte få henne att dra sig tillbaka från sin karriär.

– Pamela slutade att lyssna på Rick, eftersom att hon inte bara var övertygad om att han vill förstöra hennes tid utan även hennes karriär, sade en källa tidigare till Radar Online.

Enligt TMZ fick Rick Salomon, som jobbar i Las Vegas, ett samtal från sin blivande exfru i måndags.

Blev tvungna att flytta

"Baywatch"-stjärnan ska ha sagt att makens döttrar, Hunter och Tyson, genast måste flytta ut samt att hans hund, Bumblebee, också måste ut ur huset.

Rick Salomon bad då "Baywatch"-stjärnan att ge dem en vecka eller två för att de skulle kunna hitta någon annanstans att bo, men det gick hon inte med på.

Flera äktenskap bakom sig

Döttrarna, som är 18 respektive 16 år, är från ett tidigare äktenskap med E.G. Daily.

Rick Salomon blev först känd då en sexvideo läckte ut med honom och hotellarvtagerskan Paris Hilton.

"Baywatch"-stjärnan har tidigare varit gift med Kid Rock och Tommy Lee, vilken hon har två söner med - Brandon, 18, och Dylan, 16.

Pamela Anderson har ingen kommentar gällande samtalet, skriver TMZ.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.