Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pamela Andersons stora förändring efter flytten

Pamela Anderson saknar sönerna Brandon och Dylan.Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Skådespelerskan Pamela Anderson flyttat till Frankrike.Foto: BRUNO BEBERT / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE

När skådespelerskan Pamela Anderson valde att flytta från Malibu till Frankrike ville sönerna inte följa med.

Nu berättar hon om förändringen och saknaden efter dem.

– Jag saknar mina barn, säger Pamela Anderson till det italienska tv-programmet Verissimo enligt Daily Mail.

Den 51-åriga ”Baywatch”-stjärnan har sönerna Brandon, 22, och Dylan 21, tillsammans med sin första man, Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 56. 

När hon bestämde sig för att följa med den nya kärleken, den franska fotbollstjärnan Adil Rami, 33, och bosätta sig i Frankrike valde sönerna att inte komma med. Istället  stannade de i USA och köpte ett gemensamt hus i Kalifornien, skriver brittiska Daily Mail.

– De är väldigt självständiga och har mycket upptagna liv, jag längtar tills nästa gång de kommer och hälsar på mig, säger Pamela Anderson.

Skådespelerskan säger att saknaden efter de två sönerna är stor men att hon är stolt över att de väljer sin egen väg.

– Jag skulle inte kunna vara stoltare över dem. Med sina egna karriärer som musiker och skådespelare behöver de inte sin mamma längre, säger Pamela Anderson.

 

 

God insyn i sönernas liv

Hon berättar att de trots det stora avståndet har en väldigt bra relation och att hon försöker hålla uppe en god kontakt. 

Enligt Pamela Anderson har hon en god insyn i sönernas liv, inklusive hemligheter i kärlekslivet och den äldste sonen, Brandons, relation med sin av-och-på flickvän.

– De bryr sig verkligen om mig, ger mig presenter, bjuder på middag och köper blommor. Det är helt fantastiskt, säger Pamela Anderson om sönerna.

Att flytten från Malibu och sönerna, till Frankrike ska leda till ett femte bröllop vill hon inte svara på ännu.  Hon förklarar att hon är väldigt lycklig med sin nya kärlek men att giftermål inte är något hon tänker på nu, men att det inte är något omöjligt.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.