Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pamela Andersons söner tar över Hollywood – efter revolten

Foto: Splash News
Foto: Broadimage/REX / Copyright (c) 2018 Shutterstock. No use without
Foto: wenn.com / Apega/WENN.com

Hårdrockstrummisen Tommy Lee och skådespelaren Pamela Andersons söner – Brandon och Dylan är heta namn i Hollywood. 

Nu berättar kändissönerna om uppväxten – som kantats av missbruk och en vilja att gå en helt annan väg än sina världsberömda föräldrars.

– Jag brukade avsky allt sånt här, säger Brandon Thomas Lee till Interview Magazine. 

Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 56, och ”Baywatch”-stjärnan Pamela Anderson, 52, var under nittiotalet ett av kändisvärldens hetaste par.

Under sitt stormiga äktenskap, som varade mellan 1995 och 1998, fick paret sönerna Brandon Thomas Lee, 23, och Dylan Jagger Lee, 21.

Bröderna växte upp tillsammans med sina föräldrar i Malibu, Kalifornien. Men när det var dags för dem att börja gymnasiet skickades båda i väg till en privatskola i Kanada – långt från Hollywoods röda mattor.

Nu är bröderna båda vuxna och bor tillsammans i Los Angeles – men trots Tommy Lees och Pamela Andersons försök att skydda dem från rampljuset har båda valt att gå i föräldrarnas berömda fotspår.

I en intervju med Interview magazine berättar kändisbarnen om hur uppväxten med världsberömda föräldrar präglat dem – samt vad de har för framtida ambitioner.

Minstingen Dylan Jagger Lee har nu pappa Tommy Lees bransch i sikte – efter att gjort en revolt.

– Min pappa älskar all musik, men jag brukade hata musik förut. Jag ville inte göra musik alls. Jag ville inte bli en skådespelare. Jag ville inte göra någonting. Men så blev jag kär i det, säger Dylan Jagger Lee till tidningen.

Utöver att släppa musik arbetar han även som modell. 21-åringen har bland annat varit ansiktet utåt för modemärket Saint Laurent. 

https://www.instagram.com/p/BynoZS8ACj0/

”Inte fått en dollar från våra föräldrar”

Storebrorsan Brandon Thomas Lee tar desto mer efter mamma Pamela Anderson. Han är skådespelare – och aktuell i en ny version av realityprogrammet ”The Hills: New Beginnings”.

Men att han skulle söka sig till skådespeleriet var långt ifrån självklart.

– Jag har haft ett rätt galet liv, och spenderat majoriteten av det genom att gömma mig från rampljuset, i ett försök till att vara en normal unge. Jag brukade avsky allt sånt här. Men nu har jag kommit till den punkten i livet när jag vill visa folk vem jag verkligen är, säger Brandon Thomas Lee till tidningen och tillägger att han i synnerhet vill slå håll på alla förutfattade meningar om bröderna:

– Det har varit mycket missuppfattningar om hur vi uppfostrades – att vi är bortskämda, eller att vi fick allt. Men våra vänner kan backa oss i detta: Dylan och jag har inte fått en dollar från våra föräldrar sedan vi slutade skolan. Vi har arbetat stenhårt för att köpa hus, bilar, och betala för musikutrustning och skådespelarlektioner. Det känns bättre att göra det själv.

https://www.instagram.com/p/BzqwW06lOsq/

Kändissonens beslut – efter djupa svackan

Men bröderna Lee har inte bara ärvt föräldrarnas talanger – utan även deras mörkare sidor. Brandon Thomas Lee har tidigare offentligt kallat pappa Tommy Lee för alkoholist – vilket Tommy Lee inte tog väl och reagerade i en rad ilskna inlägg på Twitter.

Kändissonen har själv kämpat med missbruk – men i dag är han nykter.

– För tre år sedan var jag i mitt livs djupaste svacka. Jag ville inte lämna min lägenhet. Jag kunde inte göra någonting. Ända sedan jag blev nykter känns det som om allting blivit bättre för mig. Jag har blivit en bättre skådespelare. Jag har lärt mig att arbeta bättre. Jag har blivit en bättre person, säger Brandon Lee Thomas till ”Interview” och tillägger:

– Men jag tänker inte ljuga, i Los Angeles, är det riktigt jävla svårt med att undvika frestelser. Tjejer. Pengar. Det ena och det andra. Men min karriär har blivit så pass viktig för mig att festa inte längre är värt det.