Pamela Andersons söner har vuxit upp – så ser de ut i dag

Så här minns de flesta Pamela Anderson, som livräddaren CJ Parker i tv-såpan Baywatch, som ska bli den mest sedda tv-serien genom tiderna.
Foto: STELLA PICTURES/LFI/Avalon.red / B4413
Pamela Andersson gifte sig med trummisen Tommy Lee och tillsammans fick de två barn.
Foto: TT NYHETSBYRÅN
Mamma Pamela med sonen Brandon Thomas.
Sonen Brandon Thomas har vuxit upp.
Dylan Jagger.

Pamela Anderson var en av 90-talets största sexsymboler.

Tillsammans med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee fick hon två barn, Brandon Thomas och Dylan Jagger.

I dag har sönerna vuxit upp och följer i sina kända föräldrars fotspår.

Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 59, och ”Baywatch”-stjärnan Pamela Anderson, 54, var under nittiotalet ett av kändisvärldens hetaste par. 

– Det fanns Tommy och sedan fanns det ingen annan. Jag fick vackra barn med honom. Mina barn är tacksamma över att ha fötts ur sann kärlek, har Anderson sagt till People.

Men kärleken med Tommy Lee varade inte. 1998 blev det skilsmässa. 

https://www.instagram.com/p/BxXsJkcl4Cp/

Kändisbröderna är nu 23 och 25 år gamla och trots Tommy Lees och Pamela Andersons försök att skydda dem från rampljuset har båda valt att gå i föräldrarnas berömda fotspår. 

Brandon Thomas är het i Hollywood

Brandon Thomas Lee, 25, levde ett ganska lugnt liv tills nyligen. Han jobbar som modell men har också gjort sig ett namn inom reality-tv där han synt i The Hills: New Beginnings. Han har även haft roller i filmer som ”Sierra Burgess Is a Loser”, ”Cosmic Sin” och den kommande ”Zero Road”.

https://www.instagram.com/p/B6TlABGFIQ2/

Dylan Jagger är modell och musiker

Lillebror Dylan, 23, är framgångsrik modell som har arbetat med prestigefyllda modemärken som Acne Studios, Armani Exchange, Coach, Dolce & Gabbana, Hugo Boss och True Religion. Liksom pappa Tommy är Dylan även musiker och har släppt musik med Anton Khabbaz som Motel 7. Videon till duons senaste singel, ”Are We There Yet”, regisserades av en annan kändisson, nämligen Paris Brosnan. 

https://www.instagram.com/p/CJY0OydAdP9/

I en intervju med WWD  i juni avslöjade Dylan att försökte hålla sin musikkarriär hemlig för föräldrarna – tills nu. Han hade inte ens berättat för pappa Tommy att han var med i ett band förrän fyra dagar tidigare. 

– Jag berättade inte för mina föräldrar eller något... Han var ganska förbannad när han kom på det.

Även Brandon Thomas Lee verkar haft ett komplicerat förhållande med pappan och har tidigare offentligt kallat Tommy Lee för alkoholist.

Nu verkar dock kändissönerna Dylan och Brandon ha bättre kontakt med båda föräldrarna och nyligen möttes hela familjen upp för att fira Brandons nya modesatsning.

Brandon Thomas med mamma Pam.
Foto: STELLA PICTURES/SPLASH NEWS/STELLA PICTUES

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.