Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pamela Andersons och Tommy Lees sexvideo – så stals den

Tommy Lee och Pamela Anderson spelade in en sexvideo under sin smekmånad och förvarade VHS-bandet i ett låst kassaskåp. Efter en tid hamnade sexvideon på nätet – och fick enorm spridning.
Foto: HAHN LIONEL / STELLA PICTURES ABACA

Premium: Två äkta makar på en båt.

Sexvideon med Pamela Anderson och Tommy Lee har beskrivits som världens mest sedda klipp – och för ”Baywatch”-stjärnan var spridningen traumatisk. 

I en ny dokumentär berättar nu Anderson detaljer om sitt liv, något som åter sätter ljus på stjärnans svåra tid efter att filmen lades ut på nätet. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Mannens lögn före likfyndet i frysen

Premium: Mystiska beteendet • Nigeriansk andeutdrivare

Martin Melins nya liv med kärleken – drömmen om utlandsflytten

Premium: ”Båda är sugna” • Starka känslorna: ”Det är så självklart”

Så byggde Ingrid, 73, & Ingvar, 78, ett imperium

Premium: Sålde sitt livsverk • Framgångssagan • ”Är alltid business”