Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pamela Andersons och Tommy Lees sexvideo – så stals den

Tommy Lee och Pamela Anderson spelade in en sexvideo under sin smekmånad och förvarade VHS-bandet i ett låst kassaskåp. Efter en tid hamnade sexvideon på nätet – och fick enorm spridning.
Foto: HAHN LIONEL / STELLA PICTURES ABACA

Premium: Två äkta makar på en båt.

Sexvideon med Pamela Anderson och Tommy Lee har beskrivits som världens mest sedda klipp – och för ”Baywatch”-stjärnan var spridningen traumatisk. 

I en ny dokumentär berättar nu Anderson detaljer om sitt liv, något som åter sätter ljus på stjärnans svåra tid efter att filmen lades ut på nätet. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Föräldrar tvingas ge svarta pengar till barnens tränare

Premium: Nu tar Södertälje hjälp av italiensk maffiapolis • ”Smaklöst”

Slår larm efter bilden på Marcus Rashford

Premium: Snuset skapar kaos i Premier League – stor oro

”Trump var det sämsta sex jag någonsin haft”

Premium: Stormy Daniels berättade allt – trots pengarna