Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pamela Andersons plötsliga vändning med fotbollsstjärnan

Pamela Anderson och fotbollsproffset Adil Rami har hittat tillbaka till varandra sex månader efter uppbrottet.
Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Enligt uppgifter till TMZ blev paret tillsammans igen kort efter att relationen slutade då Rami tog fram en förlovningsring och ville gifta sig förra sommaren.
Foto: FEDERICO PESTELLINI / FEDERICO PESTELLINI / PANORAMIC/ PANORAMIC

Pamela Anderson och fotbollsproffset Adil Rami har hittat tillbaka till varandra sex månader efter uppbrottet.

Enligt uppgifter till TMZ blev paret tillsammans igen kort efter att relationen slutade då Rami tog fram en förlovningsring och ville gifta sig förra sommaren.

Pamela Anderson, 51, och fotbollsproffset Adil Rami, 33, träffades under sommaren 2017, men relationen har varit svajig. Förra året rapporterades det att stjärnparet hade gått skilda vägar då den franske fotbollsstjärnan tog fram en förlovningsring och började tog upp ämnet om äktenskap, skriver Daily Mail. 

”Baywatch”-stjärnan ska då ha valt att avsluta relationen, men ska enligt nya uppgifter nu ha hittat tillbaka till Adil Rami och de ska ha varit tillsammans i flera veckor.

Men alla är inte förtjusta i den nya kärleksvändningen. Enligt uppgifter till TMZ ska Pamela Andersons vänner ha varnat henne för fotbollsstjärnan som de menar har försökt få henne att bryta med familj och vänner. Han påstås också leva ett stökigt liv med mycket fester, en livsstil som Pamela Anderson har lagt bakom sig. 

Pamela Anderson berättar om saknaden av barnen

Pamela Anderson har tidigare berättat att flytten från Malibu till Frankrike för kärlekens skull har lett till en stor saknad efter sina barn. Den tidigare Baywatch”-stjärnan har sönerna Brandon, 22, och Dylan 21, tillsammans med sin första man, Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, som valde att bo kvar i USA när Anderson reste till Frankrike.

– De är väldigt självständiga och har mycket upptagna liv, jag längtar tills nästa gång de kommer och hälsar på mig, har Pamela Anderson tidigare berättat.

Hon medger att saknaden efter de två sönerna är stor men att hon är stolt över att de väljer sin egen väg.

– Jag skulle inte kunna vara stoltare över dem. Med sina egna karriärer som musiker och skådespelare behöver de inte sin mamma längre, berättade hon vidare enligt Daily Mail.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.