Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pamela Andersons nakna avslöjande från ”Playboy”-huset

Pamela Anderson och Hugh Hefner.Foto: JASON SZENES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Pamela Anderson.Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Pamela Anderson.Foto: KEN GOFF / STELLA PICTURES KEN GOFF
Pamela Anderson.Foto: ANTHONY HARVEY / EPA PA

Pamela Anderson blev känd världen över för sin medverkan i serien ”Baywatch”.

Skådespelaren har också varit på omslaget för tidningen ”Playboy”.

I en intervju berättar hon nu hur det egentligen såg ut innanför ”Playboy”-husets väggar.

Skådespelaren och modellen Pamela Anderson, 51, har haft ett händelserikt liv. 

Hon slog igenom i den kända serien ”Baywatch” och hon har även uppmärksammats för sitt samarbete med tidningen ”Playboy”.

I en intervju i den australienska pratshowen 60 Minutes avslöjar nu Pamela Anderson detaljer om livet inifrån det omtalade ”Playboy”-huset och festerna som pågick där inne, något som The Sun skriver om. 

– Alla gick omkring nakna i grottan. Tjejerna var där nere och sedan gick alla upp på övervåningen. Jag följde efter tjejerna till övervåningen, jag tänkte: "vad kan hända här?”. Där uppe såg jag sju tjejer som en i taget turades om att vara med Hugh Hefner, säger hon och fortsätter:

– Det fanns alla typer av vackra tjejer av alla former och storlekar. Det var erotiskt och lekfullt men oskyldigt.

 

 

Pamela Andersson:  ”Denna typ av feminism kan gå för långt”

Nyligen uttalande sig även Baywatch om sina tankar kring #MeToo. Enligt henne så har rörelsen blivit ”lite mycket” och hon anser att det är upp till var och en att värna om sin egen säkerhet.

– Jag är ledsen, jag kommer förmodligen bli dödad för att säga det, men min mamma lärde mig, gå inte till ett hotell med en främling. Jag tror att denna typ av feminism kan gå för långt. Jag är en feminist, men jag tror att den tredje vågen av feminism paralyserar männen. 

I den australienska pratshowen berättar även Pamela Anderson om sin upplevelse då hon fotades för omslaget för tidningen ”Playboy”.

– Jag tycker att det var mycket stärkande, och ingen tvingade mig att göra någonting, berättar hon.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.