Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pamela Andersons klipp – får miljonarv från exmake

Ur arkivet: Pamela Anderson har gift sig med Jon Peters
Pamela Anderson får 100 miljoner kronor efter exmaken Jon Peters.
Foto: PHOTOGRAPHER GROUP / SPLASH NEWS / PHOTOGRAPHER GROUP / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Pamela Anderson.
Foto: ANDY KNOTH / STELLA PICTURES BABIRAD PICTURE

Baywatch-stjärnan Pamela Anderson kommer att ärva motsvarande drygt 100 miljoner svenska kronor av filmskaparen Jon Peters, som hon var gift med i tolv dagar 2020.

Pengarna har Jon Peters testamenterat till henne helt utan hennes vetskap, avslöjar han i en intervju med Variety.

”Jag lämnar 10 miljoner dollar till henne, oavsett om hon behöver dem eller inte. Hon vet inte om det. Ingen vet om det. Det här är första gången jag talar om det”, säger han i en intervju med tidningen.

Intervjun gjordes inför en Netflix-dokumentär om Pamela Andersons liv. Bland materialet till dokumentären finns hennes personliga dagböcker och medproducent är hennes son, Brandon Thomas Lee.

Pamela Anderson och Jon Peters gifte sig 2020 och äktenskapet har beskrivits som en ”bisarr, teatralisk lunch” av Pamela Andersson. Hon menar att äktenskapet inte var juridiskt bindande.

Efter skilsmässan har hon dock beskrivit Jon Peter som en ”livslång vän”. Han å sin sida säger sig ”älska henne för alltid”. Jon Peters har bland annat producerat storfilmerna ”A Star is Born” från 1976 och ”Rain Man” från 1988.

Dokumentären ”Pamela, a love story” visas 31 januari på Netflix.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.