Pamela Andersons kärleks- kross – sportstjärnan otrogen

Pamela Anderson trodde att hon hade hittat sin stora kärlek i franska fotbollsspelaren Adil Rami.
Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Adil Rami.
Foto: FEDERICO PESTELLINI / FEDERICO PESTELLINI / PANORAMIC/ PANORAMIC
Men nu avslöjar modellen hur hon utnyttjats av pojkvännen, som varit otrogen mot henne.
Foto: BRUNO BEBERT / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE

Pamela Anderson trodde att hon hade hittat sin stora kärlek i franska fotbollsspelaren Adil Rami.

Men nu avslöjar modellen hur hon utnyttjats av pojkvännen, som varit otrogen mot henne.

”Jag är säker på att det fanns fler. Han är monstret”, skriver Pamela Anderson utlämnande på Instagram.

Skådespelaren och modellen Pamela Anderson, 51, har de senaste två åren dejtat den franska fotbollshunken Adil Rami, 33. Paret har setts mysa på röda mattor tillsammans, och så sent som i maj poserade de kärleksfullt tillsammans på ett fotbollsevenemang.

Men nu har paret gjort slut, efter att Pamela Anderson fått veta att Adil Rami ska ha varit otrogen. På Instagram skriver ”Baywatch”-skådespelaren ett utlämnande inlägg, där hon anklagar den franska landslagsspelaren för att ha ljugit och bedragit henne.

”Det är svårt att acceptera. De senaste två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit bedragen, och blev lurad att tro att vi hade en ”stor kärlek”? Jag är förkrossad över att ha upptäckt allt de senaste dagarna. Att han levt ett dubbelliv. Han brukade skämta om andra spelare som hade flickvänner på samma gata, i lägenheter nära sina fruar. Han kallade de männen monster?”, skriver Pamela Anderson till bilden.

Pamela Anderson anklagar Adil Rami

Samtidigt tycker Pamela Anderson att det Rami gjort själv, är värre än vad han berättat att de andra fotbollsspelarna gör.

”Men det här är värre. Han ljög för alla. Hur är det möjligt att kontrollera två kvinnors hjärtan och sinnen på det här sättet. Jag är säker på att det fanns fler. Han är monstret. Hur kan jag ha hjälpt så många andra människor, och inte varit vis nog att hjälpa mig själv.”

https://www.instagram.com/p/BzH4eyHHOUN/

Vad exakt fotbollsspelaren ska ha gjort framgår inte i Andersons inlägg. Adil Rami har inte heller kommenterat uppbrottet och anklagelserna ännu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.