Pamela Anderson ska skilja sig – en gång till

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Det är upp och ner för Pamela Anderson och Rick Salomon – nu skiljer de sig för andra gången.
"Pamela är övertygad om att Rick vill förstöra hennes karriär", säger en källa om uppbrottet.
Paret gifte sig, skilde sig efter två månader, gifte sig igen och nu skiljer de sig – en gång till.
Pamela Anderson.

Pamela Anderson skiljer sig från sin make Rick Salomon igen.

Denna gång verkar det däremot vara för gott, enligt Radar Online.

– Hon är övertygad om att han vill förstöra hennes karriär, säger en källa.

"Baywatch"-stjärnan Pamela Anderson, 47, gifte sig med Rick Salomon, 47, år 2007. De har skiljt sig en gång förut, första äktenskapet varade bara i två månader, men efter det har de kilat stadigt - fram tills nu.

Enligt Radar Online har hon lämnat in skilsmässopapprena. En vän till henne säger till tidningen att hon hängt mycket med sin bästa vän under den senaste tiden och att han och hans vänner övertalat henne till att göra slut.

Bråkade om karriären

– Pamela slutade att lyssna på Rick, eftersom att hon inte bara var övertygad om att han vill förstöra hennes tid utan även om hennes karriär, säger källan.

Han hade frågat om hon skulle dra sig tillbaka, vilket hon svarade med att det inte skulle hända.

Rick Salomon blev känd efter att han och hotellarvtagerskan Paris Hilton spelat in en sexvideo tillsammans som han senare sålde rättigheterna till.

Lämnade in skilsmässopapper i juli

Senast i juli rapporterade amerikanska medier om att Pamela Anderson planerade att skilja sig från sin make, men att hon senare drog in papprena. Efter det syntes de mysandes på bild.

– Sexlivet var det enda som höll ihop dem, säger källan till Radar Online.

Det är inte första gången Pamela Anderson skiljer sig. Hon har också varit gift med Kid Rock och Tommy Lee, vilken hon har två söner med - Brandon, 18, och Dylan, 16.

I går lade Pamela Anderson upp en bild på sin Instagram med texten "Bra, bättre, bäst - saker är bättre och det bästa har inte kommit än".Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.