Pamela Anderson om tvivlet på sitt utseende

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Pamela Anderson har alltid tvivlat på sitt utseende.
Foto: Robert Eklund
Jag har aldrig känt mig snygg nog för att vara modell, säger hon.
Foto: Bruno Bebert
Pamela Anderson.
Foto: Mhd, Pacificcoastnews

Hon har prytt omslaget till Playboy fler gånger än någon annan.

Men Pamela Anderson har alltid tvivlat på sitt utseende, berättar hon nu för Parade.

– Jag har aldrig känt mig snygg nog för att vara modell, säger "Baywatch"-stjärnan enligt Huffington Post. 

I en ny intervju med Parade Magazine, som citeras av Huffington Post, berättar Pamela Anderson om sin nya karriär.

Efter att ha prytt omslaget till Playboy fler gånger än någon annan kvinna har den forna "Baywatch"-stjärnan nu landat ett modellkontrakt. Detta trots att hon alltid tvivlat på sitt utseende.

– Jag har precis skrivit på för Next modellagentur för reklam och framträdanden. Det är roligt. Jag har aldrig känt mig snygg nog för att vara modell. Jag tror att jag provocerat fram känslor genom hur jag ser ut. Men inte som en skönhet, utan som en elak liten jäkel, säger Pamela till tidningen.

Minimalt med smink

Det nya modelljobbet inleddes bland annat med ett omslag för No Tofu Magazine, där Pamela ville ha minimalt med smink.

Trots att 47-åringen tvivlat på sitt utseende har det också gett positiva effekter. Hon välkomnar nämligen åldrandet på ett annat sätt, tror hon.

– Jag känner inte att jag vill jaga ungdomen. Jag vill bli gammal. Jag vill uppleva alla säsonger av mitt liv. Och jag vill inte vara rädd för det, säger Pamela till Parade.

"Utseendet sviker"

Hon fortsätter:

– I den här branschen är man omgiven av en rädsla för att bli gammal och att utseendet sviker. Då tänker jag att jag är lyckligt lottad för jag har aldrig känt mig så snygg. Jag har känt att jag haft roligt, och att jag kunnat vara sexig, säger Pamela.

Pamela har även tidigare förklarat sin syn på åldrande. Bland annat i samband med att hon poserade för modemagasinet Loves julkalender. Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.