Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pamela Anderson om uppbrottet: ”Förkrossad”

Tommy Lee och Pamela Anderson.
Foto: HAHN LIONEL / STELLA PICTURES ABACA
Pamela Anderson.
Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BEST IMAGE/IBL

Pamela Anderson var förkrossad efter skilsmässan med Tommy Lee.

Det berättar skådespelaren i sina kommande memoarer, enligt People.

”Mitt förhållande med Tommy kan ha varit den enda gången jag någonsin var riktigt kär, skriver Anderson.

”Pam & Tommy” blev en av fjolårets mest uppmärksammade tv-serier. 

Serien handlar om Pamela Andersons, 55, och Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 60, turbulenta äktenskap som mynnade ut i en mycket omskriven skilsmässa. 

I sina kommande memoarer ”Love, Pamela”, berättar ”Baywatch”-stjärnan ingående om sitt förhållande med Tommy Lee, som hon fick två söner med. 

”Vi ville bara ha barn och vara tillsammans för alltid”, skriver Pamela Anderson enligt People.

Hon beskriver hur de båda hade ”roligt ihop” och att paret gick efter mottot ”inga regler”

”Mitt förhållande med Tommy kan ha varit den enda gången jag någonsin var riktigt kär”.

”Var förkrossad”

Men efter att ha varit gifta i tre år brast det mellan paret 1998. Hon beskriver skilsmässan som den ”svåraste och tuffaste perioden” i sitt liv.

En faktor till att relationen sprack var att Tommy Lee samma år dömdes för att ha misshandlat Pamela samtidigt som hon höll deras sju månader gamla son Dylan i famnen.

”Jag var förkrossad. Jag kunde inte tro att personen jag älskade mest var kapabel till vad som hände den natten. Vi var båda förkrossade, men jag var tvungen att skydda mina barn”, skriver hon i sina memoarer.

Efter att Lee dömts började han även att injicera anabola steroider, något som orsakade ytterligare problem för parets relation, enligt Anderson.

– Jag trodde han gick på heroin eftersom jag hittade nålar överallt. Men han försökte bara bli större för min skull. Det var ganska sorligt, men vi tog inte hand om oss och allt föll samman, säger hon enligt ett uttalande från 2015 som The Sun tagit del av.

Pamela Andersons hemliga bröllop

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.