Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pamela Anderson har gift sig – med 22 år äldre kärleken

Pamela Anderson har gift sig med Jon Peters
Pamela Anderson har hittat kärleken igen.Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Pamela Anderson har hittat kärleken, i 22 år äldre filmproducenten Jon Peters.

Paret, som träffades för första gången för 30 år sedan, har nu gift sig med varandra – och är varandras femte äktenskap.

– Jag skyddar henne och behandlar henne så som hon borde bli behandlad, säger Jon Peters till tidningen Hollywood Reporter.

Pamela Anderson, 52, har gift sig – för femte gången.

Efter sitt uppslitande uppbrott med franska fotbollsproffset Adil Rami förra året har Pamela Anderson nu hittat kärleken i den amerikanska filmproducenten Jon Peters, 74.

De två lärde känna varandra för 30 år sedan – och i måndags gifte de sig i en hemlig ceremoni i Malibu.

Peters, som producerat ”A star is born”, säger till Hollywood Reporter att han har velat bli tillsammans med Pamela Anderson sedan han träffade henne för över 30 år sedan.

– Det finns vackra tjejer överallt, och jag hade kunnat välja fritt. Men under 35 års tid har jag bara velat ha Pamela, säger Jon Peters till tidningen.

”Hon gör mig vild”

Filmproducenten berättar också om sin djupa kärlek till ”Baywatch”-profilen och konstaterar att hon äntligen får den uppskattning hon förtjänar.

– Hon gör mig vild, på ett bra sätt. Hon inspirerar mig. Jag skyddar henne och behandlar henne så som hon borde bli behandlad. Pamela har aldrig sett sin fulla potential som artist. Det är så mycket mer med henne än vid första anblick, annars hade jag inte älskat henne så mycket, säger han till Hollywood Reporter.

Pamela Anderson har tidigare varit gift med artisterna Tommy Lee och Kid Rock, och pokerspelaren Rick Salomon under två omgångar. Inga av hennes äktenskap har hållit i mer än några år som längst.

Jon Peters har också varit gift fyra gånger tidigare, bland annat med skådespelerskan Lesley Ann Warren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.