Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paltrows intima bilder på lyxjakten

Gwyneth Paltrow var klädd i en somrig byxdress vid tillfället.Foto: / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Här njuter Chris Martin av värmen med sonen Moses, 11.Foto: / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Gwyneth Paltrow började dejta Chris Martin 2002.Foto: / AP TT NYHETSBYRÅN

Skådespelerskan Gwyneth Paltrow och Coldplay-frontmannen Chris Martin gick skilda vägar 2014.

I tisdags sågs ex-paret dock på en lyxjakt utanför Cannes, Frankrike – och stämningen verkade vara allt annat än dålig.

Chris Martin laddade upp inför sina kommande Sverigespelningar i juni – bland annat genom att åka uppblåsbar rutschkana med sonen Moses, 11.

Separationen till trots verkar Gwyneth Paltrow och Chris Martin stormtrivas i varandras sällskap. Nya bilder visar nu hur exmakarna umgås på en lyxjakt utanför Cannes på den Franska rivieran, skriver Daily Mail.

För Chris Martin innebar utflykten välbehövlig vila inför Coldplays spelningar på Ullevi den 25 respektive 26 juni. 

Visade sig på båten

Av de två kändisarna var det Gwyneth Paltrow som visade sig mest för fotograferna. Hon bar en somrig byxdress och såg ut att njuta ordentligt av den franska solen. 

Den 44-åriga skådespelerskan var tillsammans med Brad Pitt under 90-talets senare hälft och började dejta Chris Martin 2002.

Gwyneth Paltrow var klädd i en somrig byxdress vid tillfället.Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Sonen var med

Även Chris Martin såg till att få sin beskärda del av solen – han kastade tröjan och sågs njuta av det behagliga junivädret. Även parets gemensamma son Moses, 11, följde med ut till havs – och fick åka rutschkana med pappa popstjärna.

Lämnade i bil

Samtidigt som Chris Martin och parets son Moses njöt av rutschkanan sågs Gwyneth Paltrow hoppa in i en bil och lämna platsen, skriver Daily Mail.

Men popstjärnan verkade inte alltför bekymrad över att lämnas ensam med sin son – den engelska tidningen skriver att han snart fräste runt på det ljumma Medelhavet på en vattenskoter.

Här njuter Chris Martin av värmen med sonen Moses, 11.Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Avslutar karriären

Daily Mail rapporterar att semestern i Frankrike kommer några dagar efter att Gwyneth Paltrow avslöjat att hon planerar att lägga skådespelandet på hyllan för att kunna satsa sitt livsstilsföretag Goop.