Paltrow: Min son är stolt över att jag säljer sexleksaker

Ljuset, som säljs genom Gwyneth Paltrows onlinebutik Goop, ska dofta bland annat ”syrlig grapefrukt, neroli och mogna svarta vinbär”.
Filmtjärnan Gwyneth Paltrow är också entreprenör och företaget Goop säljer könsdoftande ljus och sexleksaker.
Foto: THIBAULT CAMUS / AP

Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow har förvaltat kändisskapet med att starta ett företag som säljer sexleksaker och doftljus med könslukt.

Hon berättar att hennes son är mycket stolt över produkterna som säljs.

– Du gör så att folk inte behöver skämmas över vad de köper, det är jättebra, återberättar hon sonens ord för Ellen DeGeneres.

Gwyneth Paltrow beskriver sin son Moses som en ”medveten” 15-åring. Men vid ett tillfälle ska Moses rynkat på näsan över det faktum att hans mamma säljer sexleksaker, genom hennes företag Goop.

– Han var mycket bekymrad över att Goop säljer vibratorer, återberättar Gwyneth Paltrow för Ellen DeGeneres.

Men sonen är stolt

Men i nästa andetag ändrade Moses sig.

– Nej, förresten, det är en bra sak. Du gör så att folk inte behöver skämmas över vad de köper, det är jättebra. Du är en feminist, återberättar Paltrow.

Gwyneth Paltrow minns hur hennes hjärta fylldes med ömhet över sonens ord.

– Det var så gulligt.

– Det var så snällt sagt. Jag kan förstå att han fortfarande känner sig lite generad över det, men han kunde se det ur en annan synvinkel också.

Säljer doftljust med könslukt

Paltrow ville inte kommentera vad hennes dotter, Apple, 17, hade för åsikter om varorna hon säljer. Tidigare har dottern, på skämt skrivit en ”att-göra-lista” åt sin mamma under pandemin. Där stod ”Stöpa vagina-ägg och -ljus” – syftandes till att Paltrows företag Goop säljer ett doftljus som luktar som filmstjärnans vagina, skriver Page Six.

Gwyneth Paltrow har tagit emot en Oscar som bästa kvinnliga huvudroll för sin insats i filmen ”Shakespeare in love”, men är i modern tid mer känd som karaktären, Pepper Potts, i Marvel-filmerna.

Miley Cyrus inreder sitt hem med sexleksaker

Sommaren 2020 flyttade Miley Cyrus in i sin jättevilla i Los Angeles, värderad 40,7 miljoner kronor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.