Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”På Spåret”-duons förvåning efter historiska vändningen

Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin var både lättade och glada över vinsten. Foto: SVT.
Fredrik Lindström. Foto: SVT.
Domaren Fredrik Lindström kallar ”På Spåret”-parens prestation för "något slags rekord", och programledaren Kristian Luuk hyllar matchen som historisk. Foto: SVT.

Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin möter Josefin Johansson och Johar Bendjelloul i fredagens "På spåret", och gör historia.

Medan domaren Fredrik Lindström kallar deras prestation för ”något slags rekord”, och programledaren Kristian Luuk hyllar matchen som historisk.

– Vi har just bevittnat kanske den bästa matchen under våra tio år här, säger Kristian Luuk i programmet.

Det är en spännande match i fredagens "På spåret" mellan Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin och Josefin Johansson och Johar Bendjelloul. Lagen, som möttes i förra årets final av "På spåret" möts nu i grupptävlingen, och håller väldigt hög standard.

Efter den första resan till albanska staden Tirana, och tillhörande frågor, konstaterar domaren Fredrik Lindström att lagen har slagit rekord i programmet. När de två lagen inte lyckas svara rätt på en musikfråga gläder sig Lindström åt att de inte lyckas.

– Det är skönt att ni visar lite mänskliga drag. Fram till den här punkten så har det nämligen utdelats maxpoäng, jag vet inte om det har hänt någon gång i "På spårets" historia tidigare, säger Fredrik Lindström i programmet och fortsätter:

– Ena paret drog på tian och det andra på åttan, och ni har haft full pott på alla svaren. Det här är något slags rekord som ni bevittnar nu. Men nu kommer ni äntligen litegrann ner på jorden.

 

 

”Bästa matchen under våra tio år här”

Och när matchen kommer till ända står det klart att Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin vinner med 39 poäng, mot det andra lagets 38 poäng. Programledaren Kristian Luuk kan inte låta bli att förvånas av den historiska vändningen i programmet.

– Vi har just bevittnat kanske den bästa matchen under våra tio år här. Så här höga poäng i båda burarna har vi nog inte haft, och så här jämt har vi inte heller haft på länge. Det betyder att båda ni två kommer gå vidare till slutspel, men Amie och Gunnar, ni vinner hela gruppen, säger en glad Kristian Luuk i programmet.