Foto: RB / ©BULLS BP0001HPZ2Foto: RB / ©BULLS BP0001HPZ2
 Foto: RB / ©BULLS BP0001HPZ2
Foto: REDSTAR / POLARIS POLARIS IMAGESFoto: REDSTAR / POLARIS POLARIS IMAGES
 Foto: REDSTAR / POLARIS POLARIS IMAGES

Ozzys nya missbruk: "Det är värre än knark"

Publicerad

Otroheten höll på att knäcka deras äktenskap.

Nu berättar Black Sabbath-sångaren Ozzy Osbourne om sitt svåra sexmissbruk.

– Det är utan tvekan det värsta beroendet jag har, säger han till Hello! Magazine.

Det var i augusti förra året som Ozzy Osbournes otrohetsaffär med frisören Michelle Pugh, 45, briserade. Affären hade pågått i flera år och i samma veva bekände hårdrockssångaren att han varit otrogen med flera andra kvinnor.

Affären fick Sharon Osbourne att tillfälligt lämna sin man sedan 33 år – och kräva att han gick igenom behandling för sitt missbruk. Sedan dess har Ozzy Osbourne bett om ursäkt till både Sharon Osbourne och de kvinnor som han har haft en relation med.

 

LÄS MER: Älskarinnan om Ozzys otrohet 

 

I en ny intervju med Hello! Magazine, som citeras av hårdrockssajten Blabbermouth, talar nu Ozzy Osbourne ut om både sitt missbruk och affären med Michelle Pugh.

– Hon var en frisör som brukade komma hem till hos. Jag vet ärligt talat inte hur det började men plötsligt tog det fart och jag tänkte "om jag slutar nu kommer hon gå till pressen", säger Ozzy Osbourne till tidningen och fortsätter:

– Genom att ge efter för frestelsen stoppar man in sitt huvud i lejonets käftar, men sedan tar det slut och du har gjort fel oavsett vilken väg du väljer.

I intervjun berättar Sharon Osbourne också att hon aldrig misstänkte otroheten och att det var via medierna som hon först fick höra talas om snedsteget.

Ozzy Osbourne: Värre än knark

När hemligheten väl var avslöjad blev Ozzy Osbourne livrädd.

– Min första fru skilde sig från mig för att jag var otrogen. Det är utan tvekan det värsta beroende jag har. När jag drack eller tog droger påverkade jag mig själv fysiskt men sexmissbruket påverkar alla. Det fick mig att inse vilken komplett idiot jag hade varit, säger han och fortsätter:

– Jag satte mig ner och tänkte på vad i helvete har jag hade gjort. Jag kan inte föreställa mig livet utan Sharon. Hon är min själsfrände. Jag älskar här. Jag kan ärligt säga att jag aldrig har älskat någon annan kvinna. Jag har ett galet sätt att visa på det men hon är mitt livs kärlek.

Ozzy Osbourne och Sharon Osbourne har nu återförenats och nyligen förnyade de sina bröllopslöften.

– Ska jag vara ärlig så är det ganska nyligen som Sharon har varit okej med mig. Jag har skadat vårt förhållande. Men jag har lovat henne att jag ska fortsätta med terapin. Jag vill inte vara den personen längre.

 

LÄS MER: Osbournes nya svek – otrogen med fem kvinnor

 

Ozzy Osbourne går fortfarande i terapi för att få bukt med sexmissbruket.

– Om du slutar kommer det lilla monstret i ditt huvud att öppna ett öga och det är läskigt. Jag hatar den sidan av mig själv. Jag är trött på att vara en missbrukare. Det är inte bara sex, det kan vara droger, alkohol eller att samla frimärken.

– Jag har inget mellanläge så det kräver hårt arbete. Dessutom är jag i en bransch som är som en tårtbutik när du går på diet. Jag går till och med sessioner med sexterapi på Skype när jag är ute på turné, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag