Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ozzy Osbourne akut till sjukhus

Sharon Osbourne.Foto: FAMEFLYNET / STELLA PICTURES

Rocklegendaren Ozzy Osbourne har förts till sjukhus, meddelar hans hustru Sharon Osbourne via Twitter. 

Enligt hustrun har Ozzy Osbourne drabbats av influensa.

”Hans doktorer tycker att detta är det bästa sättet att få honom att snabbt tillfriskna”, skriver Sharon Osbourne.

Ozzy Osbourne, 70, har förts till sjukhus.

Den tidigare Black Sabbath-sångarens hustru Sharon Osbourne skriver via Twitter:

”Som några av er har hört, så har Ozzy förts till sjukhus efter att ha drabbats av komplikationer efter att ha fått influensa. Hans doktorer tycker att detta är det bästa sättet att få honom att snabbt tillfriskna. Tack till alla för att ni bryr er och er kärlek”.

https://twitter.com/MrsSOsbourne/status/1093254477648261120

Enligt sajten The Blast har Ozzy Osbourne både Sharon och sonen Jack Osbourne vid sin sida. Han fördes till sjukhuset Keck Medicine of USC i Los Angeles, enligt sajten. 

Ozzy Osbourne har även tvingats ställa in sin Europaturné.

Drabbades av allvarlig influensa

Det var den 30 januari som Ozzy Osbourne, 70, meddelade att han tvingats ställa in turnén efter att ha drabbats av en allvarlig influensa, vilket Daily Mail först rapporterade. 

Ozzy Osbourne håller i ett ex av sina memoarer 2009.Foto: JUSTIN GOFF/GOFFPHOTOS / STELLA PICTURES JUSTIN GOFF/GOFFPHOTOS
Ozzy Osbournes fru Sharon Osbourne.Foto: STEVE MATTHEWS / STEVE MATTHEWS/NPG.COM/ALL OVER NATIONAL PHOTO GRO

 

Läkarens order var att vila så att luftvägsinfektionen inte skulle utvecklas till en lunginflammation, skrev artisten i ett meddelande på Facebook till sina fans.

"Jag är helt förstörd för att jag måste skjuta upp min Europaturné. Det verkar som att allt jag rört vid sedan oktober blivit till skit", skrev han i inlägget.

Ozzy Osbourne hade en planerad spelning med turnén "No more tours 2" på Tele 2 Arena i Stockholm den 22 februari tillsammans med Judas Priest, men enligt meddelandet på Facebook är nu Europaturnén framflyttad.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.