Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Övertygad: ”Michael Jackson är min far”

”Mitt riktiga namn är Orlando Brown Prince Michael Jackson Jr. aka Blanket”, säger han i en intervju med Dr Phil, skriver Etonline. Foto: Youtube
I programmet som spelades in i oktober, dök Brown upp i ett par färgade ögonlinser som ser ut som ormögon. Anledningen till detta var en hyllning till Michael Jacksons kända musikvideo ”Thriller”.Foto: PF1 / ALL OVER PRESS WENN
Enligt Dr Phil själv har Orlando Brown gått från en lovande ung skådespelare till en hemlös mentalt sjuk missbrukare. Han säger också att skådespelarens vänner nu är rädda för hans liv.Foto: DAN STEINBERG / AP R-STEINBERG
Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN

När Tv-psykologen Phil McGraw, mer känd som ”Dr Phil” bjöd in barnskådespelaren Orlando Brown, 30, till sitt program, tog det en oväntad vändning.

Barnstjärnan påstår sig nämligen vara son till ingen mindre än Michael Jackson. 

– Mitt riktiga namn är Orlando Brown Prince Michael Jackson Jr. aka Blanket, säger han i en intervju med Dr Phil, skriver Etonline

Redan som nioåring slog Orlando Brown igenom med kultserien ”Räkna med bråk”. Sedan dess har föredetta barnskådespelarens liv kantats av missbruk och skandaler. 

Enligt Dr Phil själv har Orlando Brown gått från en lovande ung skådespelare till en hemlös mentalt sjuk missbrukare. Han säger också att skådespelarens vänner nu är rädda för hans liv.

När Orlando Brown gästade ”Dr Phil” kändes skådespelaren knappt igen. 

I programmet som spelades in i oktober, dök Brown upp i ett par färgade ögonlinser som ser ut som ormögon. Anledningen till detta var en hyllning till Michael Jacksons kända musikvideo ”Thriller”.

– Mitt riktiga namn är Orlando Brown Prince Michael Jackson Jr. aka Blanket, säger han och skrattar.

– Jag gav smeknamnet till mig själv. Michael Jackson var min pappa, den Michael Jackson. Jag har alltid undrar varför jag är så lyckligt lottad och fått sådana talanger.

 

”Jag gav smeknamnet till mig själv. Michael Jackson var min pappa, den Michael Jackson. Jag har alltid undrar varför jag är så lyckligt lottad och fått sådana talanger”, säger Orlando Brown.Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN

Enligt Orlando Brown själv, ska Michael Jacksons familj bekräftat relationen. 

– Jag kan sitta här i dag säga, ja, Michael Jackson var min pappa, säger han i programmet. 

Barnstjärnans plötsliga vändning

Efter en tid in i intervjun ändrar sig plötsligt Orlando Brown angående hans påstående att Michael Jackson var hans pappa. I stället beskriver han Jackson som en fadersfigur. 

Han erkänner också att han aldrig träffat artisten själv eller besökt hans berömda gård Neverland. 

– Jag vet att min pappa ville att jag skulle ha gården. Han lämnade den åt mig.

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.