Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGRENFoto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN
 Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

Oväntade vändningen mellan Samir och Sigrid

"Let's dance"-profilen Sigrid Bernson och artisten Samir Badran har varit tillsammans sedan april. 

Nu avslöjar paret om barn finns i deras framtid.

– Inte nu, inte än - men ja, säger Sigrid Bernson i en video på parets Youtube-kanal. 

Kärlekssagan mellan artisten Samir Badran och "Let's dance"-profilen Sigrid Bernson fortsätter att blomma. På sin youtube-kanal "Samir & Sigrid" avslöjar paret bland annat om vad de irriterar sig på hos varann - och om de vill ha barn. 

– Inte nu, inte än, svarar Samir Badran på barnfrågan, varav Sigrid Bernson tillägger.

– Samma här, inte nu - inte än - men ja.

 

LÄS MER: Samirs bröllops- löfte till Sigrid 

 

Om tre år anser paret sig vara redo att bli föräldrar. 

– Då är jag 30. Shit vad gamla vi är då, säger Samir Badran.

Fast max två barn blir det för "Let's dance"-paret avslöjar Sigrid i ett klipp på Youtube och poängterar att barnfrågan lämnar paret till framtiden.

– Barn är ingenting vi oroar oss över just nu, säger Sigrid Bernson. 

Paret skojar också om att Samir skulle vara gravid.

– Ne men det är faktiskt en grej som är bra med att vara kille, man slipper vara gravid i tolv månader, eller nio månader, säger Samir.

 

LÄS MER: Samir och Sigrids kärleksavslöjande 

 

Kärlekssagan började i danslokalen

Tidigare har paret avslöjat i sin Youtube-kanal hur de fick varandra på fall.

– Jag kan erkänna en sak. Jag tyckte väldigt mycket om Samir redan i början, men jag var väldigt osäker på vad han tyckte. Så jag kan erkänna att jag med flit gjorde koreografier åt oss där vi hade slut som var lite nära, om man säger så. Lite närmre än vanligt. Jag erkänner att jag gjorde det med flit, säger Sigrid Bernson.

Men det krävdes att "Let's dance"-profilen Sigrid tog första steget för att kärlekssagan skulle bli sann avslöjar Samir i en video på youtube

– När media skrev att vi var ihop, så var vi inte tillsammans. Jag visste fortfarande inte om Sigrid tyckte om mig förrän en dag när vi var ensamma kvar i lokalen och jag satt med min mobil och kollade på ett par på Instagram. Så jag visade Sigrid en pussbild på dem. Helt plötsligt kommer Sigrid fram till mig och gav mig en puss. Då kände jag att hela mitt liv är klart, har Samir Badran sagt i en Youtube-video.

Relaterade ämnen
Moa Lindstedt

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag